Re: Kvíz 2.
5721. hozzászólás - 2009.01.22. 15:51:33 (Válasz Spiritmonger #5717 hozzászólására.)
5721. hozzászólás - 2009.01.22. 15:51:33 (Válasz Spiritmonger #5717 hozzászólására.)
[OFF]
Köszönöm a választ. Akkor most én is érdemben, és higgadtan...
1. Fila. Igazad is van, meg nem is. Nézőpont kérdése.
2. A második kérdésre csak annyit, hogy: A (kötelezően hozandó) meccs előtt leadtak egy cca. kétórás kabaréműsort, fokozva a nép hangulatát. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, hogy 10 perccel a kezdés után már 2-0 volt. Nem azt mondtam, hogy nem hallottam róla... Azt, hogy nem foglalkoztat különösebben.
3. Bár szeretem az erőspaprikát, hozzátenném azt is, hogy egyelőre valószínűleg csak azért nincs erősebb, mert a hollandok még nem foglalkoztak vele. Ami az agronomiát illeti, mindenre képesek. Ráadásul a wikin sem egyértelmű a válasz. Tudom, rossz példát hoztam fel. Valami olyan kellett volna, hogy melyik sajtnak van a legnagyobb alkoholtartalma...
4. Örülök, hogy nem értetted félre a Besenyő idézetet. Ugyanakkor remélem abban is egyetértesz velem, hogy van (nem is egy) 18-19 éves, aki jobban, komolyabban gondolkodik sok 40-50 évesnél.
5. No comment, teljesen egyetértek.
6. Jelentem az ásók kézben vannak, és keményen dolgozunk. Esetleg segíts Te is.
Részemről a dolog (itt) lezárva. Ha szeretnéd folytatni, akkor tegyük ezt magánba, hogy ne terheljük fölöslegesen a fórumot.
Szinv: Nincs gond
[/OFF]
Köszönöm a választ. Akkor most én is érdemben, és higgadtan...
1. Fila. Igazad is van, meg nem is. Nézőpont kérdése.
2. A második kérdésre csak annyit, hogy: A (kötelezően hozandó) meccs előtt leadtak egy cca. kétórás kabaréműsort, fokozva a nép hangulatát. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, hogy 10 perccel a kezdés után már 2-0 volt. Nem azt mondtam, hogy nem hallottam róla... Azt, hogy nem foglalkoztat különösebben.
3. Bár szeretem az erőspaprikát, hozzátenném azt is, hogy egyelőre valószínűleg csak azért nincs erősebb, mert a hollandok még nem foglalkoztak vele. Ami az agronomiát illeti, mindenre képesek. Ráadásul a wikin sem egyértelmű a válasz. Tudom, rossz példát hoztam fel. Valami olyan kellett volna, hogy melyik sajtnak van a legnagyobb alkoholtartalma...
4. Örülök, hogy nem értetted félre a Besenyő idézetet. Ugyanakkor remélem abban is egyetértesz velem, hogy van (nem is egy) 18-19 éves, aki jobban, komolyabban gondolkodik sok 40-50 évesnél.
5. No comment, teljesen egyetértek.
6. Jelentem az ásók kézben vannak, és keményen dolgozunk. Esetleg segíts Te is.
Részemről a dolog (itt) lezárva. Ha szeretnéd folytatni, akkor tegyük ezt magánba, hogy ne terheljük fölöslegesen a fórumot.
Szinv: Nincs gond
[/OFF]
Mi az F-22 számú vadászgép kódneve?
Eagle
Raptor
Tomcat
Nighthawk
Ugye teljesen véletlen, hogy ezen a héten az F-22 a kiemelt szócikk a Wikipédia magyar oldalán Eagle
Raptor
Tomcat
Nighthawk
A növények mivé alakítják a Nap energiáját?
vízzé
oxigénné
széndioxiddá
nem alakítják semmivé
Oxigén ok. És még? Továbbá nem vagyok benne biztos, hogy víz nem keletkezikvízzé
oxigénné
széndioxiddá
nem alakítják semmivé
Engem nem lehet elképzelni... Engem ki kell próbálni...
Kvízkérdés feltevése előtt ajánlott végigolvasni ezt.
Kvízkérdés feltevése előtt ajánlott végigolvasni ezt.
Pontszám: 5