Tegnap óta gyűjtögettem a válaszokat, bocs, ha közben már elavult.
Idézet: Sir Ny - 2009.02.01. 14:58:24 Idézet: Bekas - 2009.02.01. 12:47:48 Milyen gyümölcs terem a körtefán?
barack
szilva
alma
körte
Primitívebb kérdés lesz még a kérdezőtől? Javasolnám esetleg a "Mennyi 1+1?"-et, vagy "Hogy hívták Deák Ferencet?" kérdésre a Deák Ferenc helyes választ. Ehh...
nem szokták a fákat így oltogatni, hogy levágják az ágat az egyik fáról átrakják egy másikra, és akkor ott tovább él? vagy ezt valami sci-fi-ben olvashattam?
Nem sci-fiben olvashattad, Sir Ny (bár a kérdés és az észrevétel nem erről szólt). Nekünk olyan fa van a kertünkben, hogy cseresznye és meggy is van ugyanazon a fán, nagyjából az általad leírt módszerrel.
Idézet: Evicus - 2009.02.01. 19:30:11 Szerinted melyik válasz a jó?
IGEN ez a jó
ez nem
ez se
ez meg végképp nem
ezt komolyan kérdezi valaki? és még LE-t is kap érte?
Az első kérdésedre nem tudok válaszolni, de nem LE-t kapott érte, hanem 3 nap eltiltást.
Idézet: ArkAngyal75 - 2009.02.02. 21:43:50 Melyik a leghosszabb barlangrendszer?
Zoluska-barlang (Ukrajna)
Höllock-barlang (Svájc)
Mamut-barlang (USA)*
Ojo Guarena-barlang (Spanyolország)
A világ leghosszabb barlangrendszere
[X]
link:
RTL Klub Híradó
2007-03-16, 17:39
Búvárok felfedezték a világ legnagyobb víz alatti barlangrendszerét. A brit és német búvárokból álló csapat már évek óta kutatott a mexikói Yucatán-félszigeten, hogy feltárjon két járatrendszert. Nemrég azonban kiderült, hogy a kettő egy és ugyanaz, közös alagutak kötik össze a képződményeket. Az így feltárt barlangrendszer hossza így eléri a 153 kilométert. Néhány terembe akkora lyukat vágott a víz az évmilliók során, hogy elférne bennük egy Jumbo Jet repülő.
Nem lehetne kijelölni egy csoportot, aki értékeli a kérdéseket, mielőtt kimennek hozzánk? Lécciléccilécci!
A leghosszabb víz alatti barlangrendszer nem azonos a leghosszabb barlangrendszerrel. A Mamut-barlangban eddig több mint 550 km összhosszúságú járatot fedeztek fel, és még mindig vannak ismeretlen, esetleg több száz km-nyi folyosók.
Idézet: bokorn - 2009.02.03. 09:35:46 azt hiszem akaratlanul is kitoltam valakivel
jott egy hiperintelligens "akarsz +10%-ot?" kerdes (a szokasosnak szamito idiota lehetosegekkel), nyomtam ra egy "azonnal toroljetek"-et, erre kozolte a kviz hogy a jo valasz a "roland emmerich" lett volna... lehet hogy pont akkor jart le az 5 perc, nem tudom, de valosziuleg olyan kapott torlest aki nem erdemelte meg...
Ne izgulj, csak a kvízadminok értékelése jár azonnali eredménnyel. Ha nem követik el még néhányan ugyanezt a hibát, akkor – ha jó a kérdés – benn fog maradni.
Melyik folyó a leghosszabb az alábbiak közül?
Jangce
Missisippi
Sárga folyó
Nílus*
Nem úgy van hogy vita, hogy most a Mississippi vagy a Nílus? Ja bocs, végül is a válasz még is jó, mert Missisippi folyó nem létezik...
Hát nem. A vita az Amazonas hosszúságáról szól.