Re: A kufárok csatája
761. hozzászólás - 2011.04.27. 06:50:41
761. hozzászólás - 2011.04.27. 06:50:41
Azért az üzemeltetők belegondolhattak volna abba,milyen lehet az ha a kis/ebb össztulajdonságpontú karakterekre szó szerint rászállnak a nagyobbak. Mert ez történik ám. A saját példámból. Tegnap óta kaptam eddig 20 támadást. Kivétel nélkül 1000 vagy még több tulajdonságpontú kariktól. Én eddig egyszer nyertem egy hozzám hasonló tulajdonságpontú,kaliberű karakter ellen. Jókis buli mi?
Megy ezerrel a sárbadöngölés avagy a rászállás,ráutazás. Még szép,hogy a 100 vagy annál több győzelmük az ilyen "nagy ász" kariknak lesz meg. Egymás ellen már nem mernek annyira támadni az tuti,könyebb szerezni aho könnyűl . A kristályhordával kénytelen az ember leveretni magát,hogy amazok addig békén hagyják,hogy tudjon vadászni nyugodtan,hogy azután a lélekkufárnál tudjon venni gyógy-illetve varázsitalokat a regenerálódásra,gyógyításhoz.
Plusz az állatok felgyógyulása sem két percbe telik ám. Valami támadási időintervallumot csak kellene határként kiszabni.
Megy ezerrel a sárbadöngölés avagy a rászállás,ráutazás. Még szép,hogy a 100 vagy annál több győzelmük az ilyen "nagy ász" kariknak lesz meg. Egymás ellen már nem mernek annyira támadni az tuti,könyebb szerezni aho könnyűl . A kristályhordával kénytelen az ember leveretni magát,hogy amazok addig békén hagyják,hogy tudjon vadászni nyugodtan,hogy azután a lélekkufárnál tudjon venni gyógy-illetve varázsitalokat a regenerálódásra,gyógyításhoz.
Plusz az állatok felgyógyulása sem két percbe telik ám. Valami támadási időintervallumot csak kellene határként kiszabni.
Valahol Valamerre a Végzetúrban azaz V3:-))
Bár a legjobb a Home Sweet Home azaz a H2O:-DDD
Bár a legjobb a Home Sweet Home azaz a H2O:-DDD
Pontszám: 4.62