Ez te se gondoltad végig
nem mondtam hogy azonos számu játékos legyen. azt írtam, hogy legyen egy limit. nézzék meg hány játékos van, nem véletlenül tettem az aktívat zárójelbe, (mivel nem ismerem az arányokat) és hogy miután elosztották 4 felé adjanak hozzá valalmennyit. Így úgy gondolom mindenki szabadon dönthet kihez akar menni, mégsem lesz aránytalanul sok jelentkező egy kufárnál..
Jelenleg az event arról szól, hogy mindenki emlékszik tavaly ki volt a kedvenc kufár és az idén kétszer annyian mentek oda.
.. de ha nem is emlékszik, akkor sincs gond .. első két nap nem csinál semmit, megnézi ki hol van és veszteség nékül, érdekei szeirnt helyezkedik ..
A többség nem azért - tisztelet a kívételnek - mert az a kedvenc kufárja, hanem mert ott van nagy eséllyel az aki őt támadja, kevés pp-je van vagy nincs ideje ezért esélytelen a nyerésre.. stb
Én is azok közé tartozom akik ragaszkodnak a kiválasztott kufárjukhoz, ezért nem is örülnék ha nem kerülök hozzá, nem is szeretek váltani,
de
nem szeretem:
- ha tudom az első héten ki fog nyerni
- folyton ugyan azokat a játékosokat támadni többször, hiszen ők is eventeznének
- szubplazmát vásárolni azért, (pedig rengeteg volt) hogy semmilyen kisebb szintű klónokat püfölhessek, lényegesen kevesebb bevételért
A térkép eventet pedig ne keverd ide az egy nagyon igazságtalan event volt és nem a játékosok számát illetően hanem az utolsó napi költözködések miatt amivel egyes építő karakterek sok sok játékos munkáját tették tönkre. és bár azóta sok minden változott, számomra az az event már sosem lesz a legjobb eventek között.