Egy gyöngyszemet szeretnék megosztani veletek:
Ma, 17:38 Soul Reaver MrLE
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 1 sebzést okoztál, és 30007 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
(szerintem rinyázott hogy bukni fogja azért jött bajnoki szerelésben
)
Mi ebben az érdekes?
A 102 szintkülönbség...
Arra lennék kíváncsi hogy az Azúr légió ettől lett ilyen nagy? Tegnap ketten is nekem estek ugyan ebből a a szöviből, legalább ekkora vehemenciával. Azt hiszik, hogy csak azért mert elvittek a kamrába még LE-t is fognak utánam kapni, vagy csak mutogatják az erejüket? Mellesleg a toplistáról veszik a tippet valószínűleg hogy érdemes támadni, csakhogy tegnap is, ma is utánlövést csináltak. Rég abbahagytam a LE-szerzést és valószínűleg mostantól kezdve jónéhány napig szüneteltetni is fogom.
Köszönöm ezt a kiváló fejlesztést a Beholdernek (szubplazma), igazán sikeres.
Mellesleg ha sokáig fogják folytatni az efféle látogatásokat, inkább félreteszem a karit addig amíg ezt a szubplazmás baromságot nem szüntetitek meg. Ha sosem fogjátok orvosolni akkor sosem fogom elővenni.
A legutólsó háborúnkban is egy hasonló ámokfutó szubplazmával verte végig az egész szövinket vagy 50-60 alkalommal és igen élveztük. Álltunk mint borjú a vágóhídon. Nagy élmény volt az is, köszönjük fejlesztők. Sok ilyen ötletet még és bezárhatjátok a boltot mert akkor nem csak nekem telik be majd a pohár.
Remélem az is olvas majd a sikeréről aki kitalálta és az is aki engedte megvalósítani ezt a csodát.
Egyébiránt mindenkinek jó játékot kívánok a továbbiakban is, még ennek a két AL-es nagyvitéznek is