Re: A kufárok csatája
201. hozzászólás - 2011.03.10. 21:39:29 (Válasz Hauer92 #183 hozzászólására.)
201. hozzászólás - 2011.03.10. 21:39:29 (Válasz Hauer92 #183 hozzászólására.)
Emlékszem azzal csaltam ide az embereket, hogy könyveket is kaphatnak ingyen az aukciósházban. ami mára megszűnt. De nem is ez a lényeg nekünk is fontosak, hogy sokan újrakezdjék vagy új embereket toborozunk. Jelenleg 4 szövetség vezetője vagyok és sajnos egyre nehezebben lehet toborozni. Szerintem adjuk meg az embereknek a lehetőséget, hogy új embereket toborozzanak úgy hogy élvezzék a játékot. Például nagyban segítsük az újak elindulását. Jó dolog a mentor de nem elég. Szerintem meglehetne oldani azt hogy az új játékos megadja a címét és nevét facebookon vagy valami hasonlón valós adatot mutat (ami kizárná ugyan azt az embert 10. e-mail cím nyitását) és cserébe kap 100 őskövet (ami ha belegondoltok nem nagy előny de lehet, hogy hozzászoktatja az embereke az őskőre nem pedig 7 darab ami gyorsan elmegy). vagy ha vesz könyvet kap őskövet mellé. De ezt úgy kell írni neki mint ha nyereményt nyert volna. Például: Gratulálunk most nyertél könyvet amit a beholder oldalán átvehetsz vagy ha bizonyos szintet elér megkapja ezt az üzit, hogy ha most vásárolsz őskövet kapsz egy könyvet. És kapjanak üzenetet a toborzó tagtól vagy aki bejelöli, hogy szeretne új emberekkel foglalkozni, hogy tudjon vissza írni) Szerintem így lehet új tagokat is toborozni.
Az eventel kapcsolatban csak annyit, hogy nem kell itt vadászokra és portyásokra osszátok a dolgot Miklósék megpróbálják úgy csinálni, hogy mindenki egy formán nyerjen vele. De úgy is megcsinálhatják, hogy mindenki egységesen ugyan annyi tp kap és Le vadászatra és portyára akár vf-es és akár eh-ás vagy egyik sem például 1KLE 20tp-ért és kész és akkor se kicsi se nagy között nem lesz különbség és kész. Ez egy event és ha akarsz rész veszel benne ha nem akkor nem és kész. Magasabb szinten várják már az eventet mert már nincs játék élmény kevés az ember és be is látom amikor 40. szinten már érzem, ezért térkapuzók csak. Magasabb szinten meg már képtelenség bajnokit szerezni hiba sütsz ki lélekutat minden hónapban és hasonlók csak vadásznak és kész és várják, hogy az erősek megcsinálják rajtuk a ismételhető küldiket. És sajnos ez végett átmegy egy ismert játékba az egész ahol csak kvízekre kell válaszolni. A kristályhordát soha nem érik el mert a nagyok is folyamatosan nőnek. Csak a jó kialakult légkör teszi, hogy sokan még játszanak amit támogatni kell.
Az eventel kapcsolatban csak annyit, hogy nem kell itt vadászokra és portyásokra osszátok a dolgot Miklósék megpróbálják úgy csinálni, hogy mindenki egy formán nyerjen vele. De úgy is megcsinálhatják, hogy mindenki egységesen ugyan annyi tp kap és Le vadászatra és portyára akár vf-es és akár eh-ás vagy egyik sem például 1KLE 20tp-ért és kész és akkor se kicsi se nagy között nem lesz különbség és kész. Ez egy event és ha akarsz rész veszel benne ha nem akkor nem és kész. Magasabb szinten várják már az eventet mert már nincs játék élmény kevés az ember és be is látom amikor 40. szinten már érzem, ezért térkapuzók csak. Magasabb szinten meg már képtelenség bajnokit szerezni hiba sütsz ki lélekutat minden hónapban és hasonlók csak vadásznak és kész és várják, hogy az erősek megcsinálják rajtuk a ismételhető küldiket. És sajnos ez végett átmegy egy ismert játékba az egész ahol csak kvízekre kell válaszolni. A kristályhordát soha nem érik el mert a nagyok is folyamatosan nőnek. Csak a jó kialakult légkör teszi, hogy sokan még játszanak amit támogatni kell.
V1-Dark Knuth
V2-Dark Knuth
V3-Dark Knuth
V2-Dark Knuth
V3-Dark Knuth
Pontszám: 7.99