CSP és PP italok ezúttal nem lesznek.
A jelenlegi tervek szerint az eseményre csak a kezdés előtt lehet nevezni, utólag nem.
Az eseménynek lesz egy aloldala, ahol látszik, hogy melyik csapatban hányan vannak, hogy áll a háború és az egyéb statisztikák.
A portya ablakban természetesen látni fogod, hogy akit támadsz, melyik kufár híve.
Idézet: McMad - 2011.03.23. 08:54:18 Egy apró (de számomra fontos) kérdés:
Ama bizonyos Fix portyaLE, amit a nyertes visz az ellenfelétől az Event alatt, az beleszámít-e a LEdiff-jébe?
Igen.
Idézet: Prisma - 2011.03.23. 16:39:18 Már csak abban nem vagyok biztos, hogy az EH változtat-e a LE/TP arányon, vagy az is arányosan növeli mindkettőt (én utóbbit érzem most logikusabbnak)?
Ahogy írtam, az EHsok sokkal jobb LE/TP arányt kapnak a portyáért, mint a VFesek - így fog kijönni kb. azonos LE/TP arány az 1 vadászat + 1 portya összegére a VFeseknél és EHsoknál is. Ez úgy van lemodellezve, hogy a TP egy adott szintű ellenfélért állandó, viszont a LE annál több, minél magasabb az EH-d. Tehát ha maxos EHd van, akkor megvan az egyensúly, de ha teszem azt, csak 10-es, akkor gyengébb lesz a LE/TP-d, mint annak, akinek 55-ös.
De tudjátok mit, nem fogok zsákbamacskát árulni, leírom a pontos képletet - annyira úgysem komplikált, és a jutalmak már amúgy is publikusak - és akkor mindenki eldöntheti, hogy megéri-e neki részt venni az eventben.
Győztes csatáért kapott LE és TP (a szint a legyőzött ellenfél szintje):
LE: ( szint * 39,67 ) * (0,5 + EH * 0,015). Ha gyémántos, erre kap 1,05-ös szorzót, semmliyen más módosító nincs!
TP: (2+szint)*0,273.