A random besorolás jó 5let, kivédi a bandázás lehetőségét.
Bandázás = célponthiány! A Klónod is abba a kufárba csatlakozik, ahol te vagy! HA te váltasz, akkor a klónod is!
A 28 nap viszont fontos a napi 15 PP miatt. 28*15=420, 21*15 csak 315.
Event alatt fix a LÉ/TP, azaz nyugodtan válthatsz 30 pp-re, valamint valóságformázást is lehet fejleszteni!
Jutalomnak nem lehetne betenni a rablásos EH növelős cuccokat is?
AF képességek / V5 óta az egyik legerősebb tárgy a játékban a rablás agyar! Nem viccből maradt ki a listából/barmilyen eventen elérhető tárgyak közűl!
Mi lenne, ha elfelejtenénk az Eseménypont gyűjtögetést és a Xenohóz hasonlóan CS-ből és PP-ből is lehetne csinálni ezt a speciális portyát? Az gyakorlatilag mindenkinek jó, nem?
A POK-ok kedvéért lehet kapni eseménypontot térkapuzásért? 21 nap alatt az 126 eseménypont.
Nincs olyan a játék fejlesztése szempontjából, hogy PÓK / építész / mágus / stb... Mind üzletpolitikai, mind játékvezetési okból érthető, hogy csak csp-re ad eventpontot, és erről nem fogjuk tudni ledumálni Miklóst
Mondjuk senki nem fog belehalni némi vadászatba!
Normál KH lesz az event alatt, vagy csak eventklónozott KH lesz?
Természetesen ez "új" KH, melynek annyi tagja van ahányan neveztek az eseményre!
Mi az event vége kritérium? Fixen 3 hét adott nap délelőtt 10:00?
Pontosan, vagy 3 vagy 4 hét, még nem dőlt el a kezdő post alapján.
Ahhoz, hogy kapjak jutalmat csapatgyőzelem -100 fölött kell lennem. Ahhoz, hogy a legjobb jutalmat kapjam kell 400 győzelem. Tehát aki győzelemre hajt az legalább 400-at csatázik. Mondjuk 100 játékos ellen és 300 KH ellen. 10 játékosnál már ez 1000 csata. Akkor nekem több, mint 900 csata kell, hogy jutalmat kapjak? Vagy rosszul értem és ha győz a csapatom, akkor 400 helyett elég a 300 győzelem az arany fokozathoz? Nekem ez a második azt mutatja, hogy a jutalmazás támogatja a potyautasokat.
Mint Ariellel kibogoztuk: 400 nyertes csata kell (Remélem általad indított!) más kufárok ellen, ezt csökkentheti a kufárod helyezése. Tök mindegy, hogy ez most KH-s vagy játékos! Ahhoz, hogy a nyertes csapatban légy, lehetőleg minél több NEM KH-s csatát kell nyomni, hogy nőjön a saját kufárod nyerési esélye.
A LE és TP nem világos. Az EH-nak jobb lesz a LE/tp aránya?
Minden csata FIX LE-t ad, az EH-soknak többet, DE a kapott TP minden esetben a kapott lé valamekkora konstanssal leosztott értéke. Azaz az EH-s lé/tp értéke azonos, de a bruttó LÉ bevétele több az event során!
Ha a célpontjaim is ugyanoda neveznek, mint én, akkor a klónjaik is. Két dolgot tehetek. Átállok másik csapatba és vágom őket, mint a répát, meg ők is engem (one man army). Vagy megvárom amíg más valaki lép át.
Ha kufárt váltasz, akkor a klónod is vált veled együtt!
Ha jól értem kufárfüggetlen a jutalomválasztás, tehát tök mindegy ki győz, mindenki esélyes a fejlődés arany övére.
A kufárod csak azt dönti el, hogy mennyi győzelem kell a kincshez, azaz tényleg független! A relikviák azonosak a térkép eventtel, a későbbi sírások elkerülése érdekében én betenném, hogy ha valakinek van "jobb/azonos" relikviája valamelyik szériából, akkor egyszerűen ki se választhatja a listából!
Annak az embernek aki átlép másik csapatba mi lesz a csapat számára elért játékos elleni győzelemszámával? Marad, átviszi, törlődik?
Miért maradna meg? Ha a saját "statom" törlődik, akkor a kufáromba tett pontjaim is nullázódnak értelem szerűen. Ráadásul ez egy bazi jó taktikázási lehetőség is!
Tehát eventes támadás miatt nem lehet LE-t veszíteni. És mi van akkor, ha valaki preventoripikuszt vagy mit visel és győz mikor megtámadják? Vagy eventes csata bukás mindenkinek 0 LE, 0 tp ettől függetlenül?
Alapból nincs lé/tp az eventben, csak ha nyersz akkor bekattan egy EH hatás. Azaz csak a TE általad indított csatákban van LÉ nyereség. És csak a kapott Lé után van leosztott fix arányú TP kapás!
Mennyi lesz az eventes fix LE/tp arány?
Kérdés jó, mindenképpen olyannak kell lennie, hogy az EH-soknak is megérje. Minimum 120-ra tippelek (Vf maximuma/Eh közel maximuma), de ha Miklós ösztönözni akarja az eventet akár 130 is elképzelhető...
Eventes csatánál fog működni a szkarabeusz?
Remélem nem, mivel alapból minden csata 0 LÉ/0 TP-s, azaz kárt nem lehet okozni, ha nyersz akkor van egy EH-s LÉ effekt leosztott TP-vel...
Ha eventes csatában megtámadom a szövetségi társamat és naponta kinyírom az összes állatát merő versenyszellemből, majd kidobnak a szövetségből nem megfelelő viselkedésem miatt, akkor utána ingyen vissza lehet majd menni az event után?
Mirefel? Te döntheted el, hogy "elárulod" e a bajtársaidat, erről nem a rendszer tehet... (Én alapból csak a 100% fertősöknek engedném a saját szövi ütését...)
Lehet majd hadat üzenni a másik lélekkufár szövetségnek a háború szabályai szerint némi plusz szövetségi bevételért?
Az Event KH is egy szövi, csak rengeteg taggal. Logikailag lehetne a dolog, de a háborús állást csak a "klasszikus" portya növeli, azaz ha indíthatsz is háborút, annak fix döntetlen a vége...
Ha katakombába megyek a klónom is elvonul katakombába?
Ha láthatatlan leszek a klónom is láthatatlanná válik?
A klónod csak a kufár választásnál követ le téged...
Milyen gyakran klónozódnak újra a KH párok az event ideje alatt?
Ez egy brutális kérdés
99%-nak tartom, hogy egyszer lesz egy klónozás és vége a dalnak. (Saját klónodat úgy se támadhatod...)
Indíthatok normál portyát, ha beneveztem az eseményre? Ki ellen? (Mondjuk mert nincs eseménypontom.)
Azt írta Miklós, hogy a sima portya lehetőség megmarad az event ideje alatt "klasszikus" portya ablakon keresztül...
Meg lehet majd támadni a kufárok vezetőjét (vagy a klónját), mint a Xeno anyakirálynőt?
Ötlet aranyos, de az egy másik event
Lehet majd kihívást csinálni az event alatt?
Miért ne lehetne a klasszikus portya balak megmarad alternatív lehetőségként... (Az event KH természetesen csak event portya balakból lesz látható!)
Az eventklón KH-k fognak VP-t égetni? 5. szinten is?
A KH képessége a vp égetés, és a 15% alá beütés, szerintem ezért a KH kódját nem fogják módosítani. Az izgalmasabb viszont, hogy a KH támad-e, és ha igen 15% alá beüthet-e, valamint a kufárok eredményébe beszámolódik-e a KH által indított csaták eredménye? (Remélem az összes kérdésre nem a válasz...)
Mindenki mindig 100%-os lesz, mint a rendes háború alatt is?
Mivel Eh-val kapod a LÉ-t teljesen mindegy hány %-on lesz az ellen! A 3 óránkénti 5 csata lesz az üthetési korlát! A blökik fejlődése szempontjából természetesen nem mindegy. Gyanítom ez is egy nagy háborúnak számít, és a blöki fejlődést automatikusan maximumon számolj a majd a progi, de a kérdés jogos!
LE szívás büntetés ugyanúgy lesz az eventklón KH-ra, mint a jelenlegi KH-ra?
Eventklón KH CSAK Event portya ablakból elérhető, ahol nincs lé a csatában, csak Eh jellegű hatás a csata végén. Ergó lélekszívás sincs...
Ha van 200 csatám és hirtelen minden célpontom belép a mostani csoportomba és esélyem nincs az event végéig elérni a 400 csatát még akkor sem, ha átlépek másik csapatba, akkor a nyílvános káromkodáson kívül lesz más kompenzációs lehetőségem?
A te taktika döntésed, hogy mikor hova ugrálsz, és hogy okoskodsz az erőforrás tartalékaiddal, mivel akár az utorsó órában is lehet kufárt váltani.
Ha láthatatlanul vadászok azért mennyi eseménypont jár?
1 vadászat 1 event pont. Ennek semmi köze a láthatatlansághoz!
A sebkötözési szabályok maradnak? Pld. ha túl alacsony szintű a fegyverem, akkor nem működik.
Különben mi értelme a relikviának?
Az egyéni győzelmi toplistáról is törlődik az eddig elért eredmény csapatváltás után?
Nullázódnak a statjaid, mintha akkor neveztél volna be, azaz IGEN!
Lehet majd látni ki melyik csoporthoz tartozik?
Gondolom kiírja majd a karakterlapján, mint a "jelenleg láthatatlan" "vedelem itala hatása alatt áll"