Sajnos én is hasonló hibába estem, mint te. 50db PP italt így én sem vettem volna meg! Illetve egyéb módon is szépen megkárosítottak ezzel a remek húzással! Még szép, hogy valamit kitaláltak... Persze számomra még ez is sovány vigasz!
Ui: Tisztelt Miklós! Mind szép és jó, amit kitaláltatok, DE!!!! mibe került volna időben értesíteni bennünket, hogy idén másképp lesz a kufár esemény???
Erre még továbbra sem szíveskedtél válaszolni! Miért nem szóltatok előre??? Nem vagyok médium, hogy kitaláljam a gondolataitokat!!! A játék kezdete óta játszom(nem csak egy karakterre költöttem), és ha összeszámolom az éveket, vagy ha csak az utolsó egy évet nézem rengeteg pénzt elköltöttem! Ezentúl egy fillért nem láttok tőlem! (-1 fizető játékos)
És bizony, hogy nem elég 3 alkalom. Eddig sem volt elég, mindig sokkal többször használtam térkifordító italt, mint 3. 12 szintlépéshez és 20. szint feletti sajtoláshoz(állatos küldetések) igen is szükséges a gyakori váltogatás.(Vadászni kell, hogy állatokat fogjak be, oda pedig sűrűn kell váltani. 600 CSP-ként újabb 11 állatot kell befognom.(600 csatából csinálok meg 100 ismételhető küldetést, ekkor fogy el a 11 állat.) 2200 csatát terveztem!) 2200/600=3,6, vagy is 3,6*2=7,2(valóságban a 7db elég) alkalom/térkifordító italra lenne szükségem, hogy úgy játsszam a játékom, ahogy eddig! Csak egy oda vissza váltás elvesz 2 alkalmat. Mire megyek egy harmadikkal, ha utána nem tudok váltani, mert törlődnek az eseménypontok.? Ráadásul megszabtátok még azt is, hogy mikor váltsunk...
Mindezt nem is írtam volna le, ha korrekt módon előre jeleztétek volna hogy változik az esemény!