LE/TP arány 55-ös EH-val (1 CSP és 1 PP): 89
LE/TP arány 55-ös VF-fel (1 CSP és 1 PP): 91
LE/TP arány 55-ös EH és 55-ös VF-fel, térkifordító használatával (1 CSP és 1 PP): 147
LE/TP arány 55-ös VF-fel láthatatlanul (2 CSP és 1 PP): 132
LE/TP arány 55-ös EH és 55-ös VF-fel láthatatlanul, térkifordító használatával (2 CSP és 1 PP): 187
LE/TP arány 55-ös VF-fel láthatatlanul, sztázisbuborékkal (2 CSP és 1 PP): 147
LE/TP arány 55-ös EH és 55-ös VF-fel láthatatlanul, sztázisbuborékkal térkifordító használatával (2 CSP és 1 PP): 202
Hmmm... Tehát maxos Vadászszakikkal picivel jobban jön ki a VF-es (első 2 sor). Szomorú vagyok. Cras korábbi táblázataiból (1PP+1CSP típus) még más jött le. Igazságosabb lett volna szubjektíve, ha ez az event Miklós szavait felhasználva "NEM Vadászevent lenne". Ráadásul retttenetesen nagy az optimalizálók (Térkifordító) és MŰJÁTÉKot favorizálók (Kiskapuhuszárok - Láthatatlan, Bubi) LEhaszna. Márpedig ha nem a szélsőséges taktikákat támogatja az Eventrendszer, akkor EZ mi?
Jó-jó, értem én, nem lehet tökéletesen kisúlyozott Eventet készíteni. No meg kisebb eséllyel lesz toplistás a Láthatatlan vadász... Ráadásul "féloptimalizátorként" én is fel fogom használni majd az 1 szem Térkifordítómat. Nem is zargatom tovább vele magam. Inkább rákoncentrálok az eventre, mert az igenis jó hangulatúnak ígérkezik.
Mondjuk annyira sikerült felborítani az agyam, hogy DIREKTE kisesélyes csapatba toljam át majd magam Event közben és apróra aprítva az ellent (és tömeges támadásnak kitéve magam) úgy próbáljak rámenni a Kufárkedvezményt jelentő Toplistás helyre. Legalább biztosan nem lesz célponthiányom. ;-P
A kezdésig félig "agyhalott" állapotban (Erőforrásgyűjtés) tengődöm, hogy legyen valami picinyke esélyem a szerver 90%-ával szemben a terveimre.
Ki tudja... Lehet, hogy "megengedik" a nálam magasabb szintűek, hogy felkerüljek a Toplistára úgy, mint az e havi Alvariel Toplistán. :S
Kieg.: Don Quijote de la Mancha - Szimpi kezd lenni ez az eszement figura...