Idézet: Warfoki - 2011.03.05. 16:39:57 Idézet: Fecsu123 - 2011.03.05. 14:18:07 Ez is milyen dolog már,hogy akinek több a vesztes csatája az kihasználhatja a láthatatlanban való sajtolást egy burokkal a fején?? Ez is egy "butavédő" modul lenne. De valójában annyit tesz,hogy egy harcos világban csak vadászik. tehát az Én olvasatomban ellentetje a portyázó karakternek. Ugyanúgy mocsok erős karit tud csinálni. Őket ne fékezzük be valahogy?
Ez az event pont hogy befékezi a láthatatlan vadászatot (magam részéről tenném hozzá, hogy sajnos, nem jókedvemből szívtam egy hónapot a nyert/vesztett arány átfordításán
). 400 győzelemmel lesz LEGALÁBB többem, mint amennyi eddig volt, ha maxos jutalmat szeretnék. Márpedig nyilván azt szeretnék, ha már egyszer beleugrok az eventbe. Ez nekem annyit fog jelenteni, hogy holnaptól nem kihívásozok, csak a környezetemet boldogítom leverető csatákkal. Megint. Esetleg olvasom pár bepipult portyakarakter kedveskedő levelét. Megint. Szóval a láthatatlan vadászaton levők megszívják ezt a módit, nyugalom. Nem nyavalyogni akarok, mert nyilván megéri hosszú távon, ha nem így lenne, akkor egyszerűen tennék az eventre magasról. Csak a figyelmet szeretném a felhívni, hogy a láthatatlan vadászoknak nem egy "ingyenmenet" ez az event, kéretik nem számon kérni, hogy nekünk miért nem jár plusz hátrány vagy tököm tudja mi.
Kedves Warfoki!
Nyílván Te is tudod, hogy a legerősebb karakterek a Sikeres pókok az LV-k (láthatatlan vadászok burokkal és több vesztett csatával) ezután jönnek az optomalizátorok végül mindenki más. A nehézségi sorrend is ez egy egy ilyen karakter kialakításánál.
Ezek a taktikák emelnek ki a többek közül. Ezt próbálják minél jobban redukálni. Nekem ezzel nem is lenne bajom. ,de,de mégis van az,hogy ezek a stratégiák kialakultak nem a Mi hibánk és ebbe próbálnak kívülről belenyulni,hogy ne térjünk el az optimálistól. Mert nem erről volt szó és nem szeretem ha hülyének néznek.
Most nem csak magamat próbálom védeni,ha nem a "kicsike" pókokat. Akik 10 szint körül tanyáznak. ,ha Ők bevadásznak 400 at vagy többet a karakterük visszacsúszik a közép mezőnybe. Pedig épp ez a lényeg,hogy ott kerüljenek a többiek felé. Ezt semmilyen 3% os relikvia nem kárpótolja.
A játék legerősebbjei a pókok így Őket kell "gyilkolni" ezért lett behozva minden "újítás" Spec Én a régi jó kis farmok helyett napi 3 embert tudok ütni akitől jön is valami. Ennyi,de nem bánom lassan fajlődöm,de biztosan.
Mivel mint írtad,hogy kijössz az LV ből és leütteted magad 400* "oszt jóvan" Van alternatívád!! Érzed a különbséget a kicsi pókokhoz képest.
Ennyi bajom van az egésszel. ,de nem az LV seket bántom csak példát hoztam fel és mivel reagáltál reagáltam. Az LV jó Én is azt terveztem,hogy 40. szinten váltok és átmegyek portyából LV re ,de már ez is lehetetlen a brutál sok győzelem miatt.
Na,de okos az ember majd kitalál valami újat ami még nem volt és leragálja a jelenlegi helyzetet. Csak az számít ki mennyire tudja ezt lereagálni és a többiek felé emelkedni
Nem vagyok függő mielőtt megvádolnátok 2 év alatt 34 szint nem nagy szám.
Na,de nem hőzöngök tetszik a játék főleg,ha fentartjátok az érdeklődésem.