Idézet: Razz - 2011.03.05. 13:21:06 Szvsz nem feltétlen kell a pókokat pókoknak nevezni, lehet portyakaraktereknek is... A portya pedig ugyanúgy része a játéknak mint a vadászat, úgyhogy nem igazán értem, hogy miért kell minden egyes eventben előnyben részesíteni a vadászokat. Nem azt mondom, hogy feltétlen legyen jobb a portyásoknak, de legalább törekedjenek a nagyjából egyenlő esélyekre.
Jelen esetben nem értem mi a ráció abban, hogy csak csp-ért lehet eventpontot kapni, és pp-ért miért nem. Sokak szerint a csp sokkal értékesebb, akkor viszont miért ne lehetne pp-ért eventezni?
Úgy ahogy mondod! Szívemből szóltál.
Folyamatosan hátráltatják a portyázó!! karaktereket. Mire fel? Minek a "butavédő" mudul? A vadászatra kényszerítés?
A V1 és a V2 harcos világ és ide is behozzák ezeket a "fejlesztéseket". Erről is szól a játék,hogy hogyan legyél minél jobb és a portya is része a játéknak. ,ha valakit folyton farmolnak akkor ráébredhetett volna már arra,hogy valamit rosszul csinált. De nyílván majd kívűlről manuálisan megoldják ezeket a "gondokat".
Ez is milyen dolog már,hogy akinek több a vesztes csatája az kihasználhatja a láthatatlanban való sajtolást egy burokkal a fején?? Ez is egy "butavédő" modul lenne. De valójában annyit tesz,hogy egy harcos világban csak vadászik. tehát az Én olvasatomban ellentetje a portyázó karakternek. Ugyanúgy mocsok erős karit tud csinálni. Őket ne fékezzük be valahogy?
Ezek a kívülről belenyúlások nagyon idegesítőek és az,hogy lassan nem tudsz taktikázni.
Az ÖNKÉNTES MEGMONDÓ emberekből is kezd untig elég lenni. Manipulálják a kevésbé döntésképes embereket. Bár ez nem feltétlenül az Ő hibájuk,de nem is az enyém. ,de nem fogok vitatkozni,mert nem sok értelme van.