Egy újabb event csillant fel a szemem mikor megláttam.
Aztán végigböngészem és megint azt látom,hogy a "brutál optimalizátor szemét farmoló" pókokkal tolnak ki. Értem Én,hogy nem jó,ha valaki a szintjén a többiek fejére nő és elveri a "kicsiket",de ez is a játék része. Nem most kell belenyúlni és módosítgatni azon,hogy közelebb kerüljön egymáshoz a pók és a normál réteg.
Egy kicsit kiüti nálam a biztosítékot néhány HSZ.
Idézet: Birka - 2011.03.04. 18:56:04 Van a 4 szerveren 10 játékos talán, aki a szinthuzár taktikájával kinyírta a saját játékélményét, legalább annyira kivételek ezek a játékosok, mint a vadászatért rinyáló PÓK karakterek, ne baszk már el az eventet egy elhanyagolható létszámú kissebség miatt szerintem
Pedig a
CÉL pont a szinthuszárság lenne nemdebár??? ,hogy minél több tárgy forogjon egy karakter "kezében" és remélhetőleg ezek nagy többsége
ősköves legyen.
Így nő a bevétel.
Pók kisebbségben?!?!?
Már az aktív játékosok is az elhanyagolható létszámú kisebbséghez tartoznak. Hátráltassuk minél jobban a pókokat is, hátha Ők is megunják.
Idézet: Birka - 2011.03.04. 18:53:17 A PÓK karakterek a játék kivételei, nehogy már a kivételekre programozzon egy általános fejlesztést Miklós!
Ha vadászol, akkor tudsz eventezni, ha Bszol vadászni, akkor nem akarsz eventezni, ennyi... El lehet dönteni, hogy a halál unalmas pókoskodás a lényeg, vagy játszol végre, és részt veszel az eventen
Senki sem kivétel mindenki a játék részét képezi. Egy egyszerű módosítással lehetne ezen javítani mint írták már előttem páran a bölcsen szólok közül. PP is adjon eseménypontot.
A mondat többi részét nem is kommentelem. ,de mégis röviden. Nem unalmas a pókoskodás, de azzá tették a (finom fogalmazásra törekszem) "butavédő" modulok beépítésével és eldöntöttem akarok eventezni, de nem minden áron.