Re: Szerencsekerék
101. hozzászólás - 2012.03.07. 13:37:33
101. hozzászólás - 2012.03.07. 13:37:33
én nem szoktam semmi segédeszközt használni, ezért ha lehet, akkor ezeket tegyék be a játékba 

V2 - Eraman - Sötét Mágusok
Pontszám: 5.69

!). szóval én megértem, hogy ilyen magas költségei vannak. a játék ezen része nem kötelező, és ne felejtsd el, hogy komoly jutalmat is nyerhetsz, amiért viszont akár még meg is érheti. szerintem mindenki maga döntse el, akar-e őskőért pörgetni, és ha igen, milyen gyakran.
Persze nem kéne előre bejelenteni a felmérést, mert hátha mindenki akkor inkább megvárná a 0,5 őskőves időszatok:D 

Bő fél éve az egyik eventnél azonnal vissza lett vonva az egyik nyeremény (portyagömb vagy mi a fene), mert kiderült, hogy eshetett véletlen, miközben 100 kavics az ára. Akkor arról volt szó, hogy az őskőért megvásárolható cuccok sose lesznek nyerhetőek semmilyen módon, mert kicseszés lenne azokkal, akik megvették őskőért.
Bő fél éve az egyik eventnél azonnal vissza lett vonva az egyik nyeremény (portyagömb vagy mi a fene), mert kiderült, hogy eshetett véletlen, miközben 100 kavics az ára. Akkor arról volt szó, hogy az őskőért megvásárolható cuccok sose lesznek nyerhetőek semmilyen módon, mert kicseszés lenne azokkal, akik megvették őskőért.