Re: Szerencsekerék
41. hozzászólás - 2012.03.06. 16:09:01
41. hozzászólás - 2012.03.06. 16:09:01
Az ötlet alapvetően jó és megértem a bevétel maximalizálási szándékot is (sőt fogadni mertem volna vmi hasonló megoldásra), de
1) szerintem 1 őskőért is elég lett volna a plusz gurítás. HC playernek mai naptól 4 őskővel, heti 28(!) őskővel növekedett a kiadása. Ezt kicsit erősnek tartom, tekintve hogy eddig heti 6-ból (+graduk+esetleges álltafelszerelések) meg lehetett úszni. Jasvaslok az új LGY-s cuccok közé szerencsekerék bérletet az állatfelszerelés bérlethez hasonlóan, szerintem ez így lenne fair.
2) Előszőr azt hittem vicc az a tápos álaltfelszerelés. Ilyet nem szabad lett volna engedni, azért valahol ez mégiscsak egy stratégiai játék és nem lottó.
1) szerintem 1 őskőért is elég lett volna a plusz gurítás. HC playernek mai naptól 4 őskővel, heti 28(!) őskővel növekedett a kiadása. Ezt kicsit erősnek tartom, tekintve hogy eddig heti 6-ból (+graduk+esetleges álltafelszerelések) meg lehetett úszni. Jasvaslok az új LGY-s cuccok közé szerencsekerék bérletet az állatfelszerelés bérlethez hasonlóan, szerintem ez így lenne fair.
2) Előszőr azt hittem vicc az a tápos álaltfelszerelés. Ilyet nem szabad lett volna engedni, azért valahol ez mégiscsak egy stratégiai játék és nem lottó.
A hozzászólást Aurri módosította 2012.03.06. 16:10:17-kor
"Tehát ha ez nem is bug, de hibás tervezés. Azonnal korrigáljuk..."
Pontszám: 9.62

Na ez aztán a nyeremény...
Egy csatában öskö költés nélkül többet lopok.
Az, hogy az őskő költség olcsó vagy drága, nehéz eldönteni és a random nem feltétlenül jó ebben az esetben, hiszen van aki ultratáp állatcuccok kapott, míg mások semmit vagy pár dukátot, kiégettet, stb. Nem jó, hogy az elején ilyen különbség alakulhat kis. Ettől még hosszú távon ugyanúgy ki fog egyenlítődni, mint más fejlesztések esetében (pl extra térkapus lények). Persze, ha ismertük volna előre a szerencsekerék tervezetét, akkor lehetett volna rögtön, még bekerülés előtt javasolni módosításokat, így olvassa Miklós a véleményeket és megfontolja.
), akinek az AF-ek is megvannak. Már csak 4-5-ös szinten kell kipörgetni és voila