Idézet: Klarinét - 2012.08.14. 21:59:09 Mc, az erösek szokták kapni a medálokat és ez így van jól. Emlékszem amikor még az új kis kariddal jelentkeztél hozzánk. Akkor azért törölted a régit ami amúgy is erös volt, mert nem te voltál a legjobb a mindenkori szinteden. A legjobbak közé akartál tartozni, nos ez sikerült is... Tessék zsebre vágni a bajnoki címeket és ha unatkozol, akkor igyunk meg egy sört inkább. Ne törd ilyeneken a fejed.
Szerintem az nem lenne kóser ha AF képességek segítségével müvi bajnokokat tudunk gyártani. Jó ez ahogy van a büntetéses rendszerrel együtt.
Az egyik bajnokimat egy 15 x-s bajnok ellen szereztem. Aki sokat csücsül egy szinten az bizony kikap elöbb-utóbb. Így legalább elkezdett mindenki szinteket lépni. Ha lassan is de megindultak felfelé.

No nem ezért töröltem anno.
Azért töröltem, mert kvázi új és érdekes játékötleteim voltak (pl. 100 küldi teljesítési rekord, Entioptimalizáció, stb.). Ezekhez jobban feküdt az újraindulás, mint a folytatás.
A Bajnoki csak egy remélt hozadék (max 10-et saccoltam a játéktaktikámhoz mondjuk 80. szintre).
Talán emlékszel, hogy ÉN ecseteltem a játéktaktikám gyengéit, melyeket tudatosan bevállaltam cserébe a fokozott játékélményért MESSZE SEM csak havi 1x-2x-i alkalomra (bajnoki).