Re: Kötetlen Csevej 2.
6201. hozzászólás - 2009.05.29. 02:01:37 (Válasz Nari77 #6200 hozzászólására.)
6201. hozzászólás - 2009.05.29. 02:01:37 (Válasz Nari77 #6200 hozzászólására.)
V3 oké szerintem, mert tök biztonságos, olyan alvós világ az egész, ahol minden szövetségben van kezdetben 2-3 építő karakter, majd később még több lesz, mert látván V1 és V2 kudarcait rájönnek hogy nem érnek semmi sem saját magukkal.
De hogy most milyen karaktert fejlesszen az ember... portyakarakter nem lehet, mert utálják, csúnyák, de alacsony szinten sima ügy, mert ki nem szarja le mit csinálsz lent amíg a prémiumosokat nem ütöd fenn. Legyek optimalizátor, ne fejlesszek tulajdonságot 30. szintig, csak max sajt, spm, csapda stb... eszméletlenül unalmas, és már sokan csinálják, nem tudom meddig fogják majd munkájuk gyümölcsét élvezni.
És ugye vannak akik a kettő között vannak, akikből sosem lesz "top" karakter, ha mégis esetleg akkor kap egy korlátot
De hogy most milyen karaktert fejlesszen az ember... portyakarakter nem lehet, mert utálják, csúnyák, de alacsony szinten sima ügy, mert ki nem szarja le mit csinálsz lent amíg a prémiumosokat nem ütöd fenn. Legyek optimalizátor, ne fejlesszek tulajdonságot 30. szintig, csak max sajt, spm, csapda stb... eszméletlenül unalmas, és már sokan csinálják, nem tudom meddig fogják majd munkájuk gyümölcsét élvezni.
És ugye vannak akik a kettő között vannak, akikből sosem lesz "top" karakter, ha mégis esetleg akkor kap egy korlátot
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7