Sziasztok!
Na már itthon vagyok. Lejártam a lábam az Utazás Kiállításon, aztán meg rohantam vásárolni a Tesco-ba, aztán nem régen értem haza. Most megyek a végig a Világokon és csinálom az olimpiát, csak úgy kíváncsiságból. Byzon mikor lesz napló? Látom Mary írt a W3-on, de senki más. Mit fogok olvasni?
Napló akkor lesz, ha Khetty válaszol a neki feltett kérdésemre... A választól függően azonnal elkezdem majd írni, de most még készülök, mert redjens kollégádnak 1500 LE-t kell mindjárt lerántani rólam...
Amúgy sem lenne jó nekem most épp kevés pp-n vagyok, és ne haragudj de csak a sor végén vehetnél részt,mert megvannak a napi betevő-falatjaim! zárójelben mennyi van nálad,mert nagyon furdall a kiváncsiság...?
» Tulok «
- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Hú az nem rossz!
Amikor a legyen 40 ezer Le mikor...stb. Akkor egy kicsit én is paráztam,úgy h még a kutat felsem töltöttem,na az kemény dió volt,de szerencsémre nem támadtak bee! és eltudtam költeni...
» Tulok «
Én? Csinálgatom azért... Jelenleg szeretnék lopni, az még nem jött be, emellett van a lépjen állatom 4 szintet, azt hagyom a francba a kennelig, meg a vásároljak 2 szinttel nagyobb fegyvert, azt meg majd ha lesz értelmes. Most csak szakértelmekre gyúrok...
Spektrális meg hasonlók? Én meg a taumot viszem fel az égig(100). Majd kereskedelem,turbó,spektr. Amúgy sztem az egyik legjobb a spektr. 20-ason turbózva(31) kaptam már 1800-at is...
A hozzászólást Viszok009 módosította 2009.02.28. 17:15:58-kor
» Tulok «