Engem nem a fegyverek érdekelnek gabcsi, legalábbis nem elsődlegesen. Hanem a háborúk története, miért robbantak ki,hogy zajlottak, milyen taktikai húzásokat vetettek be, ki nyert, hogyan és miért, stb.
Byzon, hogy egy kis megnyugtatást is hallj a combodat illetően, szerintem csak néhány izomrost pattant el. Nekem legalábbis azt diagnosztizálták pár éve, mikor téli pihenő után lementem első alkalommal focizni, és miután egy repedésben megakadt a lábam, majdnem lementem spárgába lendületből. Élmény volt hazavezetni. Másnapra bedagadt a combom, és szép sárga lett, gondoltam elmegyek dokihoz. A diagnózis izomrostszakadás, a gyógymód asszem Voltarennel kenegetni, meg ha mozgok, fáslizni.
Fájdalmas, de nem komoly sérülés, ne aggódj. Persze nincs garancia, hogy neked is csak ennyi, nézze mag orvos, amint lehet.
Ha volt már akkor nem kell magyarázni neked se. Én mindenesetre akkor marhára megijedtem, mert azt hittem, csak meghúzódott, mi az nekem, aztán másnap szimplán sokkolt, hogy olyan színű a combom mint egy fonnyadt citrom, és másfélszer akkora mint a másik. Az SZTK-ban meg simán lefitymált az orvos, hogy áh, csak elszakadt néhány izomrost, semmi az egész.
Ebben igazad van de némelyik nem érdemel mást. Vagy túlzásba viszik és a nem betegből csinálnak beteget, vagy lefitymálják a dolgot. Tisztelet a kivételnek,mert azok is vannak csak sajnos kevesebben Ebből következik csak akkor megyek orvoshoz ha haldoklom
Mert a fél halott akinek már agya sincs az minden kezelést megkap/jobb lenne szegénynek ha már békén hagynák meghalni/ akinek meg szüksége lenne rá mert nála gyógyulást hozhatna az meg nem. Ezért megyek csak félhullán az orvoshoz
Valamikor állítólag feljelentették azóta az árnyékától is fél. Nincs is sok betege. Én meg különösen nem vergődöm vele, mert ha szükségem van táppénzre vagy viszem a főnökömtől a papírt vagy közlöm vele, hogy hívja fel a főnökömet. Ezért abszolute nem vagyok a szíve csücske. Még a halottas kocsiból is kiszállítana,hogy szimulálok.