Hát lehet igazad van.
Igen valóban Soullal jobb volt de nézd meg az ismerőseimet. Meszy szinte már nem csinál semmit, Killerbeast építő lett, VM esek katakombában, Dutch törölni fog, és még sorolhatnám. Lehet lett volna vmi ha mondjuk hordát váltok vagy máshova meek, de régi kollégák vagy töröltek vagy panganak. És azért azt valljuk be az nem az igazi. A VM-ben megkérdezheted a többieket én voltam a udvaribolond Dalen sensei után (jah persze ő is törölt

) És egyedül írogatni a fórumra nem jó móka. Az egész arról szolt hogy a tag feljön a VÚra elpötyög 2-3 gombot (vadászat, portya, állat) és kilép. Én meg hiába voltam fennszinte egész nap, meg mikor az időm engedte, a többiek sehol. Nagyon lehangoló volt, hogy a régi vezető smaragd szöviből mára egy kalap xar lett, ekkor döntöttünk páran úgy, hogy ebből elég, ezért nekem nem kell magas szintű kari.
Lehet, most is úgy tűnik, h maradt ez a 3 gomb (portya, állat, pihenés) de ahoz képest ez sokkal élvezhetőbb, bár eddig még anyázós levél nem jött, valyon mit csinálok rosszul...

- 3 szobás családi ház, utcára néző nagymamával eladó.
- V1