Re: Zarknod ébredése
261. hozzászólás - 2009.08.06. 12:40:29
261. hozzászólás - 2009.08.06. 12:40:29
Nekem is tetszik,de a munkahelyi beidegződött gyanú-összeesküvéselmélet detektorom kicsit kileng. Külön számolja a hordák teljesítményét és van egy TOP10 is ugyebár. Hordánként okés a szorzó a létszám miatt.Csakhogy! Gondolom a top10 is kap majd valamit a végén külön-külön,egyébként kissé felesleges ennyire kiírni őket,akkor viszont ott talán ne számítson már be a szorzó(csak a ténylegesen felhasznált LE-t kell alapul venni).Én töltöttem eddig 500LE-t,mint gyémánt,ami,ha zafír lennék,majdnem 1000 lenne és közeledhetnék a tophoz. Így egyéniben senkinek sincs esélye a zafírok ellen,max ha ingét-gatyáját rákölti a dologra.
Kicsit utánanézhetne a vezetés ennek is,mivel csak ők a megmondhatói,hogy lesz e egyéni díjazás,ami szükségessé tesz egy ilyen változtatást.
EDIT.: Hurrá,én is kaptam Transzcendális relikviát! 30.szintű,teszem fel több LE befektetés és szerencse után biztos lesznek egyéb mókás kis tárgyak is.Egy +50% spektrálisos relikviával ki is egyeznék...
Kicsit utánanézhetne a vezetés ennek is,mivel csak ők a megmondhatói,hogy lesz e egyéni díjazás,ami szükségessé tesz egy ilyen változtatást.
EDIT.: Hurrá,én is kaptam Transzcendális relikviát! 30.szintű,teszem fel több LE befektetés és szerencse után biztos lesznek egyéb mókás kis tárgyak is.Egy +50% spektrálisos relikviával ki is egyeznék...
A hozzászólást masterv módosította 2009.08.06. 12:42:34-kor
A "Pokrócozás Királya" személyesen!
(A név márkavédett, köszönet érte Ösvényjárónak)
(A név márkavédett, köszönet érte Ösvényjárónak)
Pontszám: 5