Idézet: Bodnaar - 2009.09.10. 12:37:48 itt komoly matekozás folyik a háttérben a fanatikusok körében, és hervasztó ennyire kiszámíthatatlanul játszani.
épp a matekozók kibillentése a cél. épp ezért, aki matekozik és biztosra megy, annak nem kell résztvennie. számomra valahol hihetetlen, hogy valaki azt kéri, hogy legyen minden kiszámítható. akkor minek játszani?
"Érdekes. Akkor nem érdemes ésszel játszani? Szerintem, akkor a játékosok háromnegyede törölhet, aki átgondoltan fejleszti a karakterét, időt szán a játékra, és maradhatnak azok, akik néha benéznek, meg játszogatnak, ők biztos örülnek ennek is."
Az Ébredéses eseményben részt vettem volna, ha tudom, hogy ilyen jellegű jutalom jár - mert átgondoltan belefogva sokat nyertem volna vele - de ismerve a korábbi újdonságokat, nagyon benne volt, hogy csak bukik vele az ember, így nem kezdtem el. Végülis az nyert vele, aki tudott belső infot szerezni, vagy az, akinek szerencséje volt és épp ebbe fogott bele.
Szerintem, elég lett volna, ha megemlítik, hogy milyen jellegű jutalom várható, akkor már át lehet gondolni, hogy érdemes-e elkezdeni, de nem lehet kimatekozni pontosan mindent, és nem válik ennyire véletlenszerűvé a játék.
Nem arról van szó, hogy mindent pontosan kiszámítson az ember, csak jó lenne, ha lehetne ésszel játszani, nem csak vakon.