Re: Zarknod ébredése
1401. hozzászólás - 2009.08.16. 17:39:18 (Válasz winnie #1392 hozzászólására.)
1401. hozzászólás - 2009.08.16. 17:39:18 (Válasz winnie #1392 hozzászólására.)
Winnie a TOP 10 innentol atalakul rabszolga TOP10-e.. Eddig is volt jopar benne, de voltak normal karik is.. Ok nem fogjak csinalni, mert mar masfel het kiesett az onfejlesztesukbol, szep lassan minden arra jaro osszeveri oket.. Ezt nem lehet csinalni, az onsorsrontasnak is van hatara...
Kuka, nem kuka... Nem a kisebbek lenezeserol van szo.. Mi egymashoz viszonyitjuk magunkat.. Minden LE kieses, hatranyba hoz a hasonszoru 69- szintuek ellen.. Es itt nem lehet elkerulni az interakciot, mert ha latja, hogy gyenge vagyok, jon es agyonver... Nekem meg beszukul a portyazasi lehetosegem.... Raadasul itt vannak a kristalyok.. Mar most szenvedek a 67-68-asok ellen is, pedig en kicsit fejlesztettem is magam.. Meg 1-2 het ebben az utemben, es a legmalebb kristaly is felszogel az ajtofelfara.....
Kuka, nem kuka... Nem a kisebbek lenezeserol van szo.. Mi egymashoz viszonyitjuk magunkat.. Minden LE kieses, hatranyba hoz a hasonszoru 69- szintuek ellen.. Es itt nem lehet elkerulni az interakciot, mert ha latja, hogy gyenge vagyok, jon es agyonver... Nekem meg beszukul a portyazasi lehetosegem.... Raadasul itt vannak a kristalyok.. Mar most szenvedek a 67-68-asok ellen is, pedig en kicsit fejlesztettem is magam.. Meg 1-2 het ebben az utemben, es a legmalebb kristaly is felszogel az ajtofelfara.....
A hozzászólást Solina módosította 2009.08.16. 17:42:09-kor
Pontszám: 9