Idézet: Darah - 2009.08.16. 14:40:01 Azt hiszem te sem írtál alá egy beleegyező nyilatkozatot a regisztrációdkor, hogy te sorsközösséget vállalsz az összes veled egy színben játszó játékossal, ahogyan azt sem tudhattad még akkor, hogy nem a te hordád fog-e túlnépesedni.
Allitottam tan az ellenkezojet? Ezt irtam: akarva akaratlanul. Sztem ez pont ugyanazt jelenti, mint amit te leirtal.
Ezt a te tehetsz a hordádról dolgot már aranyosan eljátszottuk egyszer, ha emlékszel, gyűlöletkor.
Akkor sem mondtam ilyet, es akkor is megprobaltad ezt belemegyerezni. Most sem mondtam ilyesmit.
Te sem osztanád itt a roppant bölcs gondolataidat, ha nem a megfelelő hordában lennél, azt hiszem.
Sztem meg peldaul nagy boszen elsiklottal alfelett, amikor (2szer is) leirtam, hogy miert nem jok a horda szorzok. Szoval hidd el, en akkor is ugyanezt mondanam, es igazabol ugy velem - ezt is leirtam mar -, hogy a horda altal nyert jutalomnak komoly szerepe nem lesz. Pontosan azert, mert egy csomoan megkapjak, akik semmit nem tettek erte.
Viszont ahhoz képest, hogy jelenleg te vagy a TOP TOPja, a minőség, és te nyilvánvalóan tudtad előre, hogy ez erőforrást fog igényelni, valahogy sehol nem látlak, és eddig sem láttalak megjelenni a listán.
A cinizmusodat tartsd meg magadnak ha kerhetlek, ez a szemelyeskedo hangvetel semmikepp nem igazolja mondanivalodat. Probalj higgadtan ervelni ha kerhetlek.
Lehet csak lemaradtam róla?
A kerdesre valaszolva: Nem maradtal le. Nekem elotte a bajnoki miatt erdemes volt ellonom minden CSP-met. De amikor ezt megtettem, akkor tudtam, hogy ez az "esemenyben" hatrannyal fog jarni. PP-t tobbet tudtam tartalekolni, de arra nem lett szukseg.
A lényeg éppan az egyenlő feltételekkel lett volna a mondandómban, és nem az, amit te összeollóztál.
Ertem, de en meg pont azt vitatom, hogy az emberek egyenlo feltetelekkel vagtak bele. Az egyeni versenyben, es ezt szerintem te is alairhatod, a hordad se pro se kontra nem szamit.