"Allitottam tan az ellenkezojet? Ezt irtam: akarva akaratlanul. Sztem ez pont ugyanazt jelenti, mint amit te leirtal."
Akkor mi túlzás szerinted?
"Akkor sem mondtam ilyet, es akkor is megprobaltad ezt belemegyerezni. Most sem mondtam ilyesmit."
Nem te mondtad, hogy váltsunk hordát?
"Sztem meg peldaul nagy boszen elsiklottal alfelett, amikor (2szer is) leirtam, hogy miert nem jok a horda szorzok. Szoval hidd el, en akkor is ugyanezt mondanam, es igazabol ugy velem - ezt is leirtam mar -, hogy a horda altal nyert jutalomnak komoly szerepe nem lesz. Pontosan azert, mert egy csomoan megkapjak, akik semmit nem tettek erte."
Akkor ismét megkérdem, mi túlzás?
"A cinizmusodat tartsd meg magadnak ha kerhetlek, ez a szemelyeskedo hangvetel semmikepp nem igazolja mondanivalodat. Probalj higgadtan ervelni ha kerhetlek."
Te nyilvánvalóan előre tudtad, hogy erre lehet készülni, CSP-t gyűjteni, merthát minden esemény erőforrásba kerül. Milyen esemény volt eddig, ami erőforrásba került? Egyáltalán, milyen esemény volt eddig, ami nem titeket érintett egyedül? Mihez kellett erőforrás?
De te megokosítasz, hogy ez nyilvánvalóan tudható volt.
Higgadt vagyok, te viszont érdekesen érvelsz.
"Ertem, de en meg pont azt vitatom, hogy az emberek egyenlo feltetelekkel vagtak bele. Az egyeni versenyben, es ezt szerintem te is alairhatod, a hordad se pro se kontra nem szamit."
Na ez a legszebb.
Ugyanazt mondjuk ezek szerint, viszont én túlzok.
De igenis számít a hordám.
Mivel ha megszakadok sem terem annyi CSP-m, és nincs annyi bevételem, hogy a 2x10-ben meg tudjak jelenni érdemben, mivelhogy én elmaradott nem gondoltam előre ekkora erőforrás elvonósdira, maradna a horda.
De az sem marad.