Idézet: Byzon - 2009.08.16. 17:27:44 Winnie. Mert belőled aztán nem rosszindulat, hanem az intelligencia csöpög mi? Nem jelentettem ki eleddig még ilyet a fórumon, nem az én stílusom és remélem nem is kerül rá sor többet, de hányingerem van...
semmi rosszindulat nincs bennem, csak kissé hányingerkeltő, hogy pár fajankó bejön ide szánalmasozni. nem szabad hányni attól, hogy egy hat hetesre beharangozott esemény 2. hetáben (vagy első vagy harmadik) megint jönnek a "törlök, istenbizony!" sírások. (mondjuk a te beírásod is hányingerkeltó, mert azt elfogadom, hogy rajtam kiakadsz és hányingerkeltőnek bélyegzel meg. szíved-joga. de hogy azokon nem akadsz ki, akik idejönnek és kígyót-békán mondanak jogtalanul (mert jogosan lehet), az kicsit sem egyenlő mérce.)
ez az, aminek nincs értelme. vagy töröljön. vagy ne, de ne keltsen hangulatot azzal, hogy töröl és utána mégsem teszi meg.
nálam speciel úgy működik, ha nem tetszik valami, hogy nem megyek a fórumra sírni. főleg nem anyázni. ha törlök, akkor nem fogom bejelenteni előre. mert minek.
mondom, én csak a folytonos negativitás ellen vagyok. tessék játszani vagy nem játszani. ennyi.