Besorolásra: én látom (újként) a hátrányt, most napi max 12-ért lapok LE-t, illetve számítják be, eddig lehetett olyat csinálni hogy ha egy héten ráérek, válaszolok-besorolok kvízkérdéseket (300-t max) és ha a mindnél jó abesorolás is akkor medált is kapok, + LE-t , most egy medálra max. jó besorolásnál 20napot kell várnom. Egyébként nem lenne baj ezzel, ha az elejétől fogva így müködne ha most nézem akkor hátrány
Nálam csomó kérdésnél meg sem jelenik a besorolás lehetősége, abba is hagytam az előre válaszolgatást, vmi sztem is el lett rontva. Pár napja próbáltam, most nem tudom milyen...
A tanulás meddig fejleszthető?
Nálam most 30 - on áll és azt irja ki, hogy 5390 LE -ből fejleszthető, de nem zöldül a karika mellette.
Ez hiba, vagy nem fejleszthető tovább ez a szakértelem?
Ezt már rég el kellett volna törölni. Vagyis addig ne látszódjon, amíg nincs meg a megfelelő előfeltétel. Apropó nálam legalább 20 maxos szakértelemnél ugyanúgy kiírja "hogy fejleszhető"...
» Tulok «
- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
A térkép (2010-04-02)
Ápr. 1-től ápr. 11-ig zajlik a húsvéti Őskő Árrobbanás akciónk, minden őskővásárlás esetén jóváírunk 20% bónuszt! Most érdemes tehát ősköv
1 éve volt ilyen!
Ez húsvét előtt volt 1 héttel.
Csak azért kérdem, mert ha lesz várok még pár napot!
Nem tudom, ez e a legmegfelelőbb hely, de azért valahol csak meg kell érdeklődjem.
Az angol világokon nincs információ a várható fejlesztésekről eseményekről.
Azt szeretném megtudni, hogy az angol világokon, főleg az egyesen lesz-e most esemény, és a Kastély meg a szövetségi küldetések be lesznek-e vezetve + a többi apróbb fejlesztés ami itt volt az utóbbi időben?
Ott érdeklődtem, de még nincs rá válasz.
Remélem itt kapok
Köszönöm.
Nem tudom itt ilyesmit fel lehet e tenni, de nem találtam jobb topic-ot...
Unokaöccsémmel élek és játszani kezdene azon a világon ahol én játszok ugyan azon hordában... én 70-es szint fölött vagyok igy a közelemben sem lenne... De 1 IP címmünk lenne... Ezért megüthetjük a bokánkat?