Azért, hogy akinek több pénze van, mint ideje vagy türelme azt jól meghámozzák.
Egyébként ez rendben is van, extra szolgáltatás extra díjért.
Már bocsánat az ízes magyar kifejezés miatt, de ha "szarért-hugyért" meg lehetne venni őket akkor mindenki úgy betárazna az általa fontosnak ítélt tétel(ek)ből, hogy a tárgy által kiváltott szaki szaki, AFK teljesen feleslegessé válna (ha nem is végleg, de sokáig megkerülhető lenne) és a portyázás is megkapná a kegyelemdöfést a Vadászzsákmány miatt. Ha mondjuk csak 1 kő lenne /db akkor én is azzal vadásznék innentől kezdve. Én csak az időmegtakarítás miatt, mert lerabolni nem szoktak, de sokan így bekkelnék ki a póktevékenységet is. 15% alá üti magaát, elnyom annyiszor 50 CSP-t amennyit akar 1 percen belül, utána elkölti aztán pihenhet.
Egyébként érdekes, hogy V1 45. szint alatti pókok (2 kivétellel) mennyire inaktívak vagy leszoktak a harcról vagy csak nem vagyok elég csábító falat, a 2 kivétel is elmaradt 3-4 próbálkozás után, aki még ütőtávban van lehet csak altat, azt hittem az elején, hogy minden pókövezetben megkapom majd a napi adagom, de persze jó ez így, nem hiányzik a folyamatos zaklatás

csak meglepő tapasztalat (volt).