Idézet: logan07 - 2008.09.16. 09:34:44 Ha lesz prémium tagság , mikortól lesz elérhető és mennyi plusszt fog jelenteni ?
A prémium tagság már a játék kezdetén megvásárolható lesz. A prémiumosok több cselekvéspontot kapnak, harcban valamivel kevesebb lélekenergiát veszitenek, és az ép-jük vp-jük valamivel gyorsabban regenerálódik. A prémium tagság ára 1 hétre kb. 90 és 180 Ft között lesz, attól függően, mennyi időre váltod meg előre, és milyen módon fizetsz (átutalás, csekk, zsetonból, paypal, sms). A játékban lesz néhány egyéb extra is, de a leglényegesebb előnyt a fizetős játékosoknak a prémium tagság fogja jelenteni. Ezt az ár még tovább csökkenhet a játékban található ún. kiégett őskövek segítségével, ill. ha további játékosoknak ajánlod a játékot.
Idézet: Asmodeus - 2008.09.15. 19:45:53 A 22. e mennyire biztos/valószínű indulási időpont?
A kiírt időpont a legkorábbi, amikor szerintünk el tudunk indulni. Viszont csak úgy akarunk startolni, hogy már semmilyen probléma nincsen, most is intenziven tesztelünk és javitunk mindent. Nagyon remélem hogy a 22-i, hétfői indulás működni fog! Előtte (ha 22 lesz, akkor pénteken) mindenképp küldünk emailt mindenkinek ha megvan a végleges időpont.
Idézet: Keledor - 2008.09.15. 18:00:34 A játék leírása alapján valóban minden lesz benne ami az eddigii játékokban de még mindig nem értem miért nem lehetett egy felfedezhető térképet készíteni?
A béta teszten több ember is mondta, hogy hiányolja a térképet. Őszintén szólva, nekem ez itt nem jutott eszembe, ha tudom, hogy a térkép fontos, eleve az egész játékot így tervezzük! De ebbe sajnos már nem tudjuk utólag berakni.
Idézet: Lernun - 2008.09.16. 13:45:04 Aki most regisztrál és beírja a nevem ahhoz hogy én értesítettem a játékról annak a leendő karaktere már termelni fogja nekem a lélekenergiátvagy csak ha már elkezdődött a játék és akkor regisztrál?? Ugye érthető mit akarok?

Igen

Fogja termelni!