Re: A bolygó ura 702. hozzászólás - 2012.12.01. 09:54:03
Miklós!
Egy olyan Eventnél ami időre megy - ráadásul sokaknak elég szűkös időkorláttal a feladatok miatt - szerintem alap dolog lenne, hogy fel legyen tüntetve mennyi idő van még vissza a befejezéséig, pl. úgy mint a VT-nél. Ugyanis jelenleg se indulási idő, se pontos befejezési idő nincs feltüntetve. (persze tudom vissza lehet nézni mikor indult és kiszámolni 21 napot hozzáadva, nade akkoris, jobb lenne ha mindig szem előtt lenne mennyi idő van még vissza és akkor könnyebb lenne kalkulálgatni)
A hozzászólást NoFear módosította 2012.12.01. 09:54:42-kor
Dekrétum? :-X
Ezt csak akkor ajánlom, ha látsz esélyt a toplistára. Egyéb esetben nem oszt-szoroz 1-2 nap csúszás a Piramis megmászásában (legfeljebb erős időhiányosoknál).
Nálunk nincs még befejező. ÉS azzal, h a kristály elment eldőlt, h top minden eddigi gyorsabb haladásra befektetett erőforrása felesleges volt, nem nyerhet.
Re: A bolygó ura 712. hozzászólás - 2012.12.01. 10:55:57
Pontosan. Szuper az egész, nekem nagyon tetszik, de igazán megoldhatták volna, hogy ne menjen el menet közben a kristály, mert így a magas szintűeknek esélye sincs nyerni....
Re: A bolygó ura 714. hozzászólás - 2012.12.01. 11:03:42
Vadászzsákmány használatakor nem működik az ősdrágakő!
Ma, 00:29:32
Ezúttal egy új helyen próbálkozol. A közelben elszaporodott egy szívós, szárazságtűrő cserjefajta, már egész mezőre való van belőle a közelben. Ideális búvóhely az állatoknak, és ideális vadászterep neked. A bokrok megzörgetésére felrebben egy óriási elemi mutátor. Hajtóvadászat veszi kezdetét, hiszen a lény tudja, hogy nincs esélye. A hajsza kimenetele persze nem lehet végül kétséges (+18299 lélekenergia). +111 TP A szerzett lélekenergiából 3176 a helyes válaszért kapott LE.
Szer.: Eddig működött vadászatkor az ősdrágakő, most meg be kell kapcsolni a beállításoknál.
A hozzászólást Rockatansky módosította 2012.12.01. 11:07:59-kor
Ha a KH adott nap 10 óráig távozik, akkor 12-kor visszatér. Ha 11-kor vagy az után távozik, akkor másnap délben térnek vissza. Legalábbis eddig ez volt a rendszer és mindig így is volt.