Üdv
Rávettem magam végül, hogy csak nekivágok a BU-nak. Hogy hozzon valami szint is a dologba. Mikibá írta, hogy alacsonyabb szinten nem lehet elérni a végére, de azért ad tápot a kicsiknek is.
Idézek tőle:
"Azonban a piramis egy alcsonyabb szintű karakter számára is nagyon jó jutalmakat fog adni a szintjéhez képest"
Nos amit én látok (56. szint) és ami táp sztem:
1. szint: Nyerhető: 5 őskő, 3 templomkristály, némi lé, PÁLCA! (ez megmarad)
2. szint: Nyerhető: 10 őskő, bűvös állateledel, 6 templomkristály (TK), némi lé. Ahhoz, hogy ezt a szintet teljesítsd! fel kell áldozz 10 TK-t, a megnyert lét építésre.
Mérleg: -1 TK, pálca, állateledel, 15 őskő.
3. szint: Nyerhető: 15 őskő, 10 dukát, némi lé, 5 szubplazma. Teljesítés: 3 állateledel (kettőt venni kell -16 őskő), talán itt még nem kell dekrétum.
Mérleg: -1 TK, pálca, 14 őskő, 5 szubplazma (nem táp), 10 dukát, némi lé.
4, szint: Nyerhető: 20 őskő, 20 dukát, némi lé, nyakék. Teljesítés: 7 gradulátum 14 kő, memóriaszelence 10 kő, építéssel mínuszban a lé, szerencsekerékre talán 10 kő.
Mérleg: 30 dukát, LÉ mínuszban, pálca, nyakék (sztem gyenge/közepes epik cucc, AF bón nem használható), -10-20 kő, -1 TK.
Kb eddig lehet elérni
60 szint alatt komoly befektetés nélkül. A 30 dukáton és a pálcán felül csak vesztettem. Sajna többet kell visszakölteni, mint amit kapok.
5. szint: Nyerhető: 25 kő, 30 dukát, lé, szubplazma detektor (ezen a szinten értelmetlen), relikviakupon, katalizátor eszencia. Teljesítés: 80-as állat dekrétum, vadászzsákmány (30 kő), 30 AF dekrétum, 5 szörnykoktél 15 kő.
Mérleg: 60 dukát, pálca, nyakék (gyenge), kupon. -1 TK
-55-100 kő és/vagy - lé a dekrétumok miatt.
Nem elemzem tovább, mert nincs értelme. Az utolsó szinten ad értelmesebb tápot ami a maszkban teljesedik ki.
Maga a sokszínűsége nagyon pozitív, de egyáltalán nem mondanám rá, hogy alacsony szinten is ad hasznos dolgokat, ahogy Miklós írta. Ezen finomítani kell, mert csak elsőre vonzó a dolog, de, ha jobban ránéz az ember rájön, hogy annyira nem is jó. 100+ on nyilván fun az egész.
két nap alatt végigrohannak rajta
Ettől remélem, hogy csak jobb lesz és nem feltétlenül csak alacsony szinten. Ha meg ez a gond, akkor legyen három részre osztva és eltérő feladatokkal 50,100 és 150 kategória szintekkel.