Idézet: Utolsó_Lovag - 2012.11.25. 01:56:09 Na miután ki jojózta a szemem amiket itt olvastam ,,,
Nem érteni:)
Lenne kérdésem ,,MOST végig lehet venni ,,vagy nem ezt a irtóztató csomagot .
Olvasd el mégegyszer az előző hozzászólásokat, de legalább Miklósét
Valamint eléggé kimerítő lesz ( hanem teljesíthetetlen ) VTemplom miatt mert az már fut ,,ugyan olyan feladat lesz nem tudjuk meg csinálni . Pl:Költs el a KUFÁRNÁL 5626LÉLEKGYÉMÁNTOT ( vagy és akár több is lehet,,,)Szerez az Aukciósházban 60 aranydukátot.
Főleg mert ahhoz , hogy ezeket teljesíteni tudjad SZERENCSE IS KELL ,,ad--nem ad ,,a szerver kalandot,,,kapsz--nem kapsz kincset melyet be válhatsz.. SZÓVAL ennél fogva verseny nem verseny hanem LUTRI , hogy ki nyeri meg , illetve egyáltalán tudja-e teljesíteni . Mert lehet , hogy valamelyiket el bukja .
Nem lesz teljesíthetetlen, olyan nincs ebben a játékban , csak lesznek köves feladatok benne , meg olyanok amiket adott szint alatt nem lehet megoldani.
Szerintem mivel ez egy event lesz mindenki ugyanazokat a feladatokat kapja , a szerencsének nem sok köze van ahhoz ,meg tudod csinálni vagy nem.
60 aranydukát szerzés leghamarabb 21 napos 5x5-ös templomban van,-ha nincs térkapud(de tudom, hogy van) akkor is napi 5csp-ért vehetsz 2 dukátot ami már 42 dukát , a többit lehet LE-ért is venni. Persze egyszerűbb ha térkapuzol és nem adogatod el azonnal a kincseket az AH-ban
Kalandokat pedig akkor találsz ha csinálsz valamit , s nem csak belépsz,-ha nem találsz eleget akkor van erre AF képesség és van kalandgömb relikvia , (nekem annyi kaland jön , válogatni is tudok belőle
)
SZÓVAL az lenne jó ha ADDIG A Végzet Temlomot abban az állapotban ahogy van LE LEHETNE ÁLLÍTANI és utánna FOLYTATNI .
Szerintem ez hülyeség. Gondold végig mit írtál .Ha szerinted ugyanazok lesznek a feladatok mint a templomban , akkor logikus hogy mondjuk ha 50 et kell vadászni ,akkor nem külön kell majd 50 et vadászni a templomba ,meg 50 et az eventhez , hanem mindkettőhöz beszámolja.
Nekem még nem volt olyan templom amit ne tudtam volna megcsinálni, bár néha küldenem kell egy 300 Ft-os smst , ami 9+9 kő és az fedezi is a köves feladatokat