Nos, akár népszerű leszek, akár nem, szeretném megköszönni ezt az eventet. Nekem nagyon tetszett, pörgős volt, hajtós és nagy ívben nem érdekel mennyire csesztem el vele a karakteremet.
Az sem hat meg, ha nem maradok második az elszámolásnál. Felőlem akár le is maradhatok a listáról, hiszen az már nem oly nagy kaland. Élveztem ezt a sürgés-forgást. Annyira hiányzott már egy olyan esemény, ahol nem a nyerstáp a lényeg, hanem tök mindegy mi, csak legyen mit csinálni ami nem monoton, legyen min izgulni (pl: rohadék szubplazmavadászat). Gond nélkül bevállaltam a bukást néhány ellenféllel szemben csak hogy meglegyenek a feladatok.
Az tény, hogy időigényes volt. Az is, hogy nem az alacsony szintűekre van szabva. 3 hét adott rá. Ennyi idő alatt elég messze lehet jutni, s valljuk be nem az 50 szint környéke lesz a nyerő a BUban. Emellett alacsony szinten kemény feladat megküzdeni a folyamatos leverés ellen is. Szóval értem én a negatív hangokat is.
Nekem tetszett.
Egy dolog azért fontos lenne. Elég sok időt elbabráltam a katalizált esszencia mibenlétének kiderítésével. Szövetségi társaktól kapott infók és az itt elásott olvasmányokból kiderült végül mi az. Lehetne egy olyan kérés, hogy ennek a cuccnak a rövid leírását valahova bebiggyesszétek az AL-ba?