Idézet: Deaxus - 2012.12.20. 12:29:15 "A világok új urai felhelyezték magukra az Irtózat Maszkját, mire a végzeturak ezrei térdre borultak előttük, és megfogadták, hogy új vezetőiket istenként fogják tisztelni"
Én biztos nem borulok térdre az istenként tisztelt vezetőink előtt.
Nem kell annyira komolyan venni.
Ha nem akarsz térdre borulni előtte akkor ne várj fél évet,hívd ki és vedd el a címét.Akkor mindenki tudni fogja ki a bolygó új ura.Én is ezt tettem:
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php? m=nyilvanos_csataleiras&csata=buyuk_vegzetur_online_jatek_116129605_csataja
Midőn Khaleesi a trónján ülve fogadta volna a többi végzetúr hódolatát,odaért Büyük a bolygó IGAZI ura!
Úgy döntött nem vár fél évet,ezért azonnal kihívta és legyőzte a trónbitorló Khaleesit.Khaleesi bevetette minden tudását,még az ősiek titkos receptje alapján készült védelem italát is felhajtotta,de ez sem segített rajta.Büyük letépte róla az irtózat maszkját és irtózatosan elverte vele.
A jelenlévő végzeturak szájtátva nézték a gigantikus csatát,melynek értékét jelentősen csökkentette az a tény,hogy Büyük káprázatos harci tudása miatt az ellenfele úgy hullott a porba,hogy képtelen volt eltalálni őt.
Büyük azonban végtelen bölcsességében és irgalmában úgy döntött,megkíméli ellenfele életét.
Mivel az igazi urak általában a háttérből irányítanak bábokon keresztül,ezért a címét is meghagyta,hogy a szolgájaként beszedje számára a többi végzetúr lélekenergia adományát,és a bolygó ügyes bajos dolgait intézze.