Re: Mi nem tetszik a kalandokban?
661. hozzászólás - 2011.10.27. 20:43:28
661. hozzászólás - 2011.10.27. 20:43:28
A lélekgyémánt sajnos magasabb szinten sz@rt sem ér, nincs mit venni rajta.
Én is szinte 100%-ban nyerem a kalandokat, kivéve ha le akarom veretni magam bennük.
Fél(?) éve azt ugatjuk már többen is, hogy:
- kicsit balanszolni kéne LE/TP/sebzés ügyben, de magasról tesznek rá.
- kellene egy szanálás, mert pl. egy 5/3 próbában erőforrást zabáló kaland egyszerűen sz@r, akármilyen szerepjátékos maszlag van tálalva mellé (kitalálója nem gondolta át, rosszabb esetben meg szimplán egy kretén)
- az elfogyasztott italok hassanak is, ne csak simán menjenek a levesbe
- LE szívás működjön (utólag belegondolva lehet, hogy többet vesztenénk vele, mint amennyit nyerhetünk az öltözködéssel)
- magas szinten (a kevés karakter miatt) felkonvertálja a program a próbákat --> akkorákat szívunk miatta, hogy öröm nézni!
Szerintem tök felesleges, átlagosan nincs akkora különbség a karik között, mint amekkora "kárt csinál" ez az algoritmus.
Én is szinte 100%-ban nyerem a kalandokat, kivéve ha le akarom veretni magam bennük.
Fél(?) éve azt ugatjuk már többen is, hogy:
- kicsit balanszolni kéne LE/TP/sebzés ügyben, de magasról tesznek rá.
- kellene egy szanálás, mert pl. egy 5/3 próbában erőforrást zabáló kaland egyszerűen sz@r, akármilyen szerepjátékos maszlag van tálalva mellé (kitalálója nem gondolta át, rosszabb esetben meg szimplán egy kretén)
- az elfogyasztott italok hassanak is, ne csak simán menjenek a levesbe
- LE szívás működjön (utólag belegondolva lehet, hogy többet vesztenénk vele, mint amennyit nyerhetünk az öltözködéssel)
- magas szinten (a kevés karakter miatt) felkonvertálja a program a próbákat --> akkorákat szívunk miatta, hogy öröm nézni!
Szerintem tök felesleges, átlagosan nincs akkora különbség a karik között, mint amekkora "kárt csinál" ez az algoritmus.
V3 Thalia - ex-Vihar Lovag, Illuminati Lovagjai
V1 Alendaar - ex-Gaia, Azúr Légió
Nyugodtan pontozz le, ballisztikus ívben tojok rá!
V1 Alendaar - ex-Gaia, Azúr Légió
Nyugodtan pontozz le, ballisztikus ívben tojok rá!
Pontszám: 7.17