Idézet: winnie - 2010.02.18. 16:10:06 Idézet: Tyberius06 - 2010.02.18. 14:29:15 Volt már róla szó, de szerintem az nem kóser, hogy a zárt szakértelmek (van lehetséges maximumuk) a maximálisnál sokkal magasabb kalandpróbákat kapnak. Pl. a legutóbbi két esetem: 73-as tanulás próba, mikor 60 a max?
nálad a 13 az már sok? 13!! ember. nem 76. vagy 52. 13. amit 50% eséllyel megdobsz és 0 KP-vel megcsinálsz? mennyi kellene, hogy ne érezd nehéznek? legyen a max alatt?
Látom sikerült megragadni a számoknál, de nem a számokon van a hangsúly, hanem a tényen, hogy a maximális feletti összeget követel, márpedig ez foss. Persze most már van egyébb forrás is, amiből lehet kristályokat szerezni, de akkor is ha max akkor max. Szóval ne max alatt legyen, hanem max.
Idézet: winnie - 2010.02.18. 16:11:23 mert valljuk meg, hogy egy 73-as tanulásnál vagy 45-ös csapdakészítésnél nem sok könnyebb próba van. ha viszont neked a legkönnyebbek a nehezek...
Tényleg??? Milyen hekkelést használsz, hogy 73-ra húztad a tanulást vagy 45-re a csapdakészítést???
Persze krisztályokkal lehet jönni, de azt nem nevezném könnyű próbának, ahol ekkora a random/szerencse szerepe, mert 60-as tanulással dobsz egy-est a kockával és máris repült 12 kristály egy olyan próbára, aminek a feltételeit maximálisan a játék adta keretek között teljesítetted. Kritikus ütés és egyéb végtelen szakiknál nem is sírok emiatt, az az egyénen múlik mennyire fejleszti fel, de itt nem....
És rohadtul nem a nehézségen akadok fenn, hanem az irrealitáson, ami feljebb (későbbi színteken) gondolom még elborultabb...
A vakító fényes dolgot majd kipróbálom, arra bevallom nem is gondoltam. A gyógyital is kipipálva ezekkel a magyarázatokkal, ellenben a sebzéseket ettől függetlenül irreálisnak érzem mindkét esetben, ugyanis van, hogy alig sebez 200-at a dög, majd jön a következő, az meg belém küld 2000-et... Kicsit nagy a szórás, főleg hogy nem a fizikai harcban sebződöm sokat, hanem hogy annyit varázsol belém majdnem mint én belé... Mindegy...