Idézet: CaveMaN - 2009.02.28. 10:01:03 Nem. Ezen nincs mit taglalni. Galmuszknak 1 hónapja 400k LE diffje volt, biztos nem ér semmit a gyémánt bónusz, azért van neki most 600k feletti.
Igen, Galmuszk tipikusan átlagkarakter, valószínű teljesen véletlen, hogy vezeti a TÖ toplistát, érdemes mindekit hozzá hsonlítani és vele példálózni. A szerzett 200k-jának negyede lehet a gyémánt bónusz, tehát az LE.diff-jéből 175k-t egész biztos máshogy szerzett.
Te mennyit is szereztél ez idő alatt? Vagy nézzünk meg engem, kb. top15-ös karakter vagyok 144k LE-diff-el - fél év alatt, vagy a jelenleg a toplistát vezető Aranyalma (aki hónapokig az LE.diff-et is vezette) jelenleg 253k LE.diff-el rendelkezik.
Nem tudom, neked mi a véleményed, esetleg mondhatjuk-e azt, hogy Galmuszk nagyon komoly és druva - ezen a szinten más karakterek számára szinte elérhetetlen - dolgot produkált alapban ahhoz, hogy a hordabónusza így működjön? Te sem kaptál volna ennyit, én sem, Aranyalma sem. Gondolom egyetértünk, hogy a gyémántok 99,99%-a ennek tizedét sem szedi össze.
De nézzünk még egy példát. Szerintem aránylag kevés rossz stratéga, idióta és hasonló képes kinelevni erős karaktereket. Akik most a toplista első 100-ban vannak, szerintem igen jó stratégák.
Mondanék pár nevet:
Sanyi a Jani, Karpatia, Shienkai (most így hirtelen, anélkül, hogy utána néztem volna).
Ők mind gyémánt hordások voltak, akik másra váltottak. Szerinted mérhetetlenül ostobák, hogy ezt megtették?
Esetleg sorolj fel pár nevet te is, akik más hordából váltottak gyémántra. Mindjárt lesz súlya az állításaidnak.