Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Kínzókamra
népszerűciripNő
Végzetúr mester
5022 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kínzókamra
21. hozzászólás - 2009.02.20. 16:30:02 (Válasz Ricardo #19 hozzászólására.)
hmm? én egy szót sem szóltam a kommentjeidre, csak fordítottam Varaszloból.
Pontszám: 7.50
népszerűLanmandragoranFérfi
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
22. hozzászólás - 2009.02.20. 16:35:34 (Válasz Varaszlo #17 hozzászólására.)
A válasz nagyon egyszerű az alapkérdésedre. Ha behurcoltak a kínzókamrába, minimalizálod az aznapi bevételt. Ha az 5 szinttel magasabb ennyivel erősebb, akkor te sem vagy az a tápos állat, így pár portyapont kiesést nem érzel meg, viszont ha tőled nem kap aznap végén szinte semmit, akkor legközelebb úgyse téged fog berántani.
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 5
népszerűS0larisFérfi
Végzetúr mester
908 hozzászólás
Profil megtekintése
23. hozzászólás - 2009.02.20. 17:12:48
gratulálok Ricardo-nak a hatalmas ötletért, tényleg fel kell építeni azt az épületet. kár hogy a szükséges többi épület egy rahedli LE-be kerül. a mi szövetségünk az LE toplista harmadik oldalán van és még csak most kezdtük el építeni a citadellát hogy meglegyen az epikus emlékmű. ez közel 100k-s szövetségi kutat jelent és azt hogy nem farmoltak minket.

Lanmandragoran ötlete is nagyon jó, ne csinálj semmit aznap. de másnap se, harmadnap se... legjobb ha törlöd a karidat.

én örülök az új épületeknek de szerintem ez a kínzókamra finomítást igényel.
V1 - s0laris - Zugivó Italbarátok.

"Forged in blood, tempered in battle, we are the living weapons of humanity, the Space Marines."
http://www.youtube.com/watch?v=aFHKIFDjk9I&feature=fvw
Pontszám: 5.57
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
24. hozzászólás - 2009.02.20. 17:29:22
Varaszlo, az alapkérdésre a válasz: sehogy. Ha nincs esélyed megverni, nem tudsz belőle kiszabadulni. De ezt a választ te is sejtetted szerintem. Esetleg a randomban bizakodhatsz, hogy 2 támadásból amit aznap le tudsz adni rá, véletlenül szerencséd lesz.

Az 50k LE-t onnan szedtem, hogy 40 csp, átlagos vadászat meg elfogással magas szinten jelenleg ennyit hoz, az ehhez számító 500-at meg az ajánlás alapján, ami azért valami, de bőven nem túl sok.

Alapvetően (szerintem) ez az épület azt hivatott szolgálni, hogy az erősek egymást kalapálják, hiszen egy azonos erősségű, esetleg még erősebb játékost elverve én kapok utána LE-t, többet mint 5 szinttel lefelé ütve. Más kérdés, hogy bent is kell tartani a kinzókamrában, azaz feladatom, hogy ő aznap ne nyerjen. A lényeg pedig sajnos ismét az, hogy sokan a könnyebb végét fogják ismét a dolognak, leütnek 5 szinttel...
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
Pontszám: 7.50
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
25. hozzászólás - 2009.02.20. 17:51:11 (Válasz S0laris #23 hozzászólására.)
Ha ennyire okos vagy, akkor áruld el, te hogy akarsz védekezni egy olyan ellenfél ellen, aki ellen nem tudsz védekezni? Egy több szinttel, még több szintű cuccokkal és 100-150 tö-vel erősebb karakter ellen hogy védekezel, hogy ne téged farmoljon? Megtanulsz vigyázni a Lére -> nem éri meg neki téged farmolni; ha nem a LE miatt csinálja, max a láthatalanság marad -> nem csinálsz semmit napokig.
A harmadik lehetőség, szívod a fogad, és nem foglalkozol vele, csak arra figyelsz, hogy ne raboljon sokat.

A kínzókamrával ugyanez áll. Ha esélyed sincs megverni, vagy nem csinálsz semmit napokig, vagy nem foglalkozol vele, hogy a te munkád után ő is kap 1%-ot. Nem attól az 1%-tól lesz még erősebb, mikor így is több millió befektetett LE a különbség kettőtök közt.
v1 - standby
Pontszám: 5.40
fórumozóViszok009Férfi
Végzetúr mester
3922 hozzászólás
Profil megtekintése
26. hozzászólás - 2009.02.20. 18:05:38
Emberek!! Ne legyetek már ennyire maradiak. Legyen minden a régiben? Sztem meg biztos lesz változás ezek után...

Én is csak azt tudom mondani,amit az előttem lévők:
Mint a portyában elver egy erősebb,eddig sem tudtál ellene semmit tenni ezután sem lesz sok esélyed rá. Ez egy körfolyamat: az erősebb lever, Teis leversz egy gyengébbet,így tovább...)
» Tulok «

- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Pontszám: 5.33
népszerűSimonFérfi
Végzetúr mester
582 hozzászólás
Profil megtekintése
27. hozzászólás - 2009.02.20. 18:22:21 (Válasz Lanmandragoran #25 hozzászólására.)
Nem ertem a panaszokat. Mindenki egyetertett azzal, hogy elfogyott a LE a portyakbol, es csak vadaszatbol jott LE (szinte). Most van valami, ami felpezsditi a portyakat, raadasul ugy, hogy a vesztesnek SEMMI direkt hatranya nem szarmazik belole.

Tessek belehuzni az epitesbe panaszkodas helyett. Ha csak 10-en vagytok, szamoljatok fel a szovetseget egy nagyobba vagy vonjatok ossze egy masik hasonlo cipoben jaro szovetseggel. Ha meg megsem olyan fontos, hogy szovetsegetek tudja hasznalni a lehetosegeket, akkor pedig megsem kellene panaszkodni.

Nagymama kisboltja panaszkodhat, hogy a TESCO-nak jobban megy, de ebbol csak egy dolog marad meg: az ertelmetlen panaszkodas.
TrueBlood - Tökéletes Gyémánt
Pontszám: 5.40
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
28. hozzászólás - 2009.02.20. 18:42:23 (Válasz Simon #27 hozzászólására.)
Hogyan is van ez, jól értem?
Úgy tudom kivédeni, hogy naponta visszatérjen elhurcolni, ha nem csinálok semmit?
Remek ötlet! Naponta eljátszom valaki ellen a tétlenségi taktikát, hogy nehogy rámszokjon a tápos emberünk.

Király! Ezentúl csak azért kell belépni, hogy véletlenül se legyen több 1 LE-nál több nálunk, különben naponta jönnek a mamutok.
Na, akkor most jól megoldották a játékidő csökkentésének problémáját, mert erre elég a napi 1 perc is...

Keresem a tapsgombot, de nem találom. Vegyétek úgy, hogy megnyomtam!
Pontszám: 2.77
kedvencKhettyNő
Végzetúr mester
1135 hozzászólás
Profil megtekintése
29. hozzászólás - 2009.02.20. 18:58:02
Namármost azt végképp nem értem, hogy azért, mert valaki nem azt mondja, amit a kérdező hallani akar, azért miért kell lepontozni... ugye...

A másik... még mindig egy műhisztinek tartom ezt a dolgot! A játék arra épül, hogy aki erősebb az elveri a gyengébbet... ez van (tény, ettől néha én is kiakadok)... ez ellen azt lehet tenni, hogy igyekszel a legerősebb lenni...
Arról meg, hogy valakit folyamatosan a kínzókamrába-hurcolnának: felsoroljam kik azok, akik naponta minimum egyszer megtámadnak? Mi fog változni? Semmi, ezek az emberek ezután is meg fognak támadni minden nap...

Varaszlo eredeti kérdését értettem elsőre is, csak az nem volt világos, hogy minek tesz fel ilyen kérdést, mikor a válasz egyértelmű (visszatámadhat), ha pedig ezt nem teheti meg a szintkülönbség esélytelensége miatt, akkor pedig Lan-nál volt a (lepontozott) válasz: sehogy!

És azért tartom ezt az egész vitát kissé bosszantónak, mert nem arról szól, mint mondjuk az állatos topic, ahol mindenki ötletel, hogy hogyan lehetne megváltoztatni úgy, hogy többé-kevésbé mindenkinek jó legyen, hanem arról szól, hogy "milyen nagyon rossz most nekünk"... (igen, tudom, szó szerint ezt senki nem írta le... csak az elégedetlenkedés így is, úgy is süt a hszekből)...
Khetty, Napkapu és a A Zöld Pókok Exkluzív Hálójának arculattervezője (V1)
Kerheina, Ködkapu Strázsái szövetség (V3)
"Több okom van gyűlölni, mint bárkinek... és én mégis hinni kezdtem Benned!"
Pontszám: 9.17
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
30. hozzászólás - 2009.02.20. 19:06:48 (Válasz Khetty #29 hozzászólására.)
Jól látod az elégedetlenséget. Oka is van:
azért hajtunk, hogy eredményesek legyünk. Azt nem tudjuk kivédeni, hogy laposra verjenek 4-5 szinttel magasabbról, de azt igen, hogy ne vigyenek sok LÉt! Mondhatni ilyen esetekben az volt az egyetlen öröm, hogy nem vitt semmit. Ez az épület pedig ezt veszi el, sőt!
Mivel mindenemből részesül a nap folyamán, ez fokozottan durva inkorrektség a kitalálók részéről.
Most ne gyertek azzal, hogy párszáz LE megy neki, mert egyrészt asszem Gau levezette ennek helytelenségét, valamint én még azt is sajnálom. Ilyen áron nekem sem kell, hogy semmit nem tettem érte. Ebben semmi tisztességes küzdelem és észjáték nincs.
Pontszám: 4.67
népszerűSimonFérfi
Végzetúr mester
582 hozzászólás
Profil megtekintése
31. hozzászólás - 2009.02.20. 19:14:41 (Válasz Zaccmester #30 hozzászólására.)
Rosszul nezed a dolgot.

Hunyaszkodj meg, legyel szorgalmas es ugyes alattvalo, es legyel buszke, hogy sokan teged hasznalnak ki. Akar toplistaba is ki lehetne irni, hogy kik a legjobb szolgak. Szerintem abszolut nemes cel.

Pontszám: 8.33
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
32. hozzászólás - 2009.02.20. 19:18:57 (Válasz Simon #31 hozzászólására.)

Cserébe egy jó sztori:
ma elhurcoltak. Döntetlenes szívás közepén!
Vert rajtam okoska 600 ÉP-t, adtam buzogánnyal kb. 100-at (utólag megnéztem, csak 1-et. Sorry!). Csattanó: eddig keresett rajtam 0,45 LE-t!
Nem is fog többet, hiszen döntetlenezek.
NC
Konklúzió:
alkalmatlan vagyok szolgának, tessék utálni és lepontozni!
A hozzászólást Zaccmester módosította 2009.02.20. 19:49:42-kor
Pontszám: 9.29
népszerűSimonFérfi
Végzetúr mester
582 hozzászólás
Profil megtekintése
33. hozzászólás - 2009.02.20. 19:20:29 (Válasz Zaccmester #32 hozzászólására.)
Végzetúr mester
5171 hozzászólás
Profil megtekintése
34. hozzászólás - 2009.02.20. 19:56:31
Nem értem ezt a hatalmas sírásrívást. Ez pontosan ugyanaz mint az ajánlás, kivéve, hogy csak egy napig megy, és őskövet sem lehet szerezni belőle. Veszteség nincs belőle.
Gau nem vezetett le semmit. Neki van egy 30-as ajánlottja, aki után átlag 1500 LE-t kap, ebből azt a következtetést vonta le tévesen, hogy egy átlagos 30. szintű karaktertől is ennyi lesz a bevétel kínzásból. Más kérdés, hogy elég szkeptikus vagyok ezzel az átlag 1500-zal kapcsolatban, mert az azt jelentené, hogy napi átlag 150.000 LE bevétele van, amit nem nagyon tudok elhinni. 30. szinten maxolt spektrálissal, maxolt elementárissal, erős csapdakészítés-sajtolás kombóval talán összejöhet ennyi. De aki 30. szinten ilyen szakikkal rendelkezik, az egyrészt nem átlagos karakter, másrészt az ehhez szükséges LE túlnyomó részét a gyengébbek szipolyozásából harácsolta össze, így meg is érdemli, hogy valaki leszedje róla a sápot.
A másik, amit számolt, a 10-es kamránál 10*500, meg tényleg hatamas táp, mikor egy átlag karakter is összeszed annyit 3 vadászatból.

Eddig az elöl állóknak az volt a baja, hogy nincs értelme portyázni, tessék, most némelyiküknek az a baja, hogy aki portyázik, annak lesz egy kis bevétele.
Miért jut nekem erről az egészről az a South Park rész eszembe, mikor mentek mindig tüntetni valami miatt, és mikor minden problémájuk megoldódott, elkezdtek azért tüntetni, mert szimplán unatkoztak, hogy nincs miért tüntetni.
Itt jelen pillanatban ugyanez megy. Megy a nyafogás, hogy hű de szar, minden játékcél kifújt, és mikor bekerülnek újítások, új célok, akkor azért megy a nyafogás, hogy hű de szar lesz ezentúl, mert van egy úgy bevételi forrás.
v1 - standby
Pontszám: 7.20
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
35. hozzászólás - 2009.02.20. 20:03:27 (Válasz Lanmandragoran #34 hozzászólására.)
Röviden: ezt nem találom tisztességes újításnak. Feljebb mondtam miért.
Pontszám: 2.33
kedvelt tagGau84Férfi
Végzetúr mester
303 hozzászólás
Profil megtekintése
36. hozzászólás - 2009.02.20. 20:03:39 (Válasz Lanmandragoran #34 hozzászólására.)
Én azt mondtam, hogy egy 30. szintű kari után kaptam 1300 körül, legyünk pontosak

pl.: 2009.02.17. Jóváírtunk részedre 1290 lélekenergiát és 35 őskövet ajánlásaid alapján.

De alapjaiban nekem ezzel semmi bajom nem lenne, ha pl oda lenne biggyesztve, hogy veled azonos szintű karit rabolhatsz csak el.
Így viszont naponta járok hozzád, aki azon fáradozik, hogy mihamarabb utolérjen engem, és persze ettől csak nő a különbség. Számomra tényleg csak és kizárólag ennyi kelt visszatetszést.
népszerűSimonFérfi
Végzetúr mester
582 hozzászólás
Profil megtekintése
37. hozzászólás - 2009.02.20. 20:04:42 (Válasz Lanmandragoran #34 hozzászólására.)
150K-t 30. szinten nem szed ossze senki, hacsak nem tobbnapi CSP-t/PP-t elhasznalnank es/vagy kuldeteseznek. Tehat, egyedi esetkent elofordulhat, de nap mint nap nem fog snki sem 150K-t atlagolni. Meg 45. szinten sem. 60. szinten mar talan.
kedvencByzonFérfi
Végzetúr mester
5137 hozzászólás
Profil megtekintése
38. hozzászólás - 2009.02.20. 20:10:48 (Válasz Simon #37 hozzászólására.)
Igen, ha felgyülemlett egy heti csp-je, jók a vonatkozó szakértelmei plusz mondjuk kisütötte a lélekkutat akkor összejön, de nem nap mint nap...
VB van...
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!!!!!!!
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
39. hozzászólás - 2009.02.20. 20:11:17 (Válasz Simon #37 hozzászólására.)
Még 60-on se. A vadászat szintenként 10 LE, azaz 60-on 600 jön egy átlag vadászatból. Ezt a spektrális duplázza, napi 50-nel számolva 60e LE. Rabol 20ezret, bevált egy küldetést (mondjuk 40e LE), és akkor is csak 120ezernél van.
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
40. hozzászólás - 2009.02.20. 20:14:28 (Válasz Mortimer #39 hozzászólására.)
Picit vonatkoztassunk el a számoktól. Kíváncsi lennék a morális véleményetekre is, a feljebb kifejtett álláspontommal kapcsolatban, ami az esélytelen csaták örömeiről szólt. Légyszi, komolyan érdekelne!
Pontszám: 3.60
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!