Tökéletesen igazad van abban, amit leírtál Glórin! Emlékszem ám én is rád.
Jól látod azt is, hogy mérges vagyok, valamint tényleg elment a kedvem a játéktól. A morgásaimból és vészjósló előrejelzéseimből tudható miért. Valóban érzékenyebb vagyok az átlagnál, ha igazságtalanságot szimatolok. Ez minden területen így van.
Most pedig kilengett a mutató nálam, amikor minden arról szólt hirtelen, hogy az eleje rettenetes nagy hátszelet kapjon, az éppen hogy csak lemaradtak rovására. Ez nem az élmenők hibája, csakis a fejlesztőké! Nekik kötelező lenne globálisan gondolkodni, nem csak egy (szűk) réteg fejével. Olyat kell kitalálni, amit minden egyes játékos alkalmazhat, ha akar persze. Előjöhet a taktika, ügyesség, gondolkodás. Online, valahol stratégiai játékban ez kellene legyen az alap szerintem. Az új fejlesztésekben hol valósul ez meg? Jó helyen vagy, akkor rettentő tápot és harci előnyt kapsz, ha pedig nem, akkor ....ni fogsz.
Erre mondjátok, hogy fel kell húzni. TB-nek igaza volt, mi a 20. helyen fel is húzhatjuk gyorsan. Mögöttünk hogyan és mikorra? Tudod, globális gondolkodás.
Aztán persze még azzal is érdemes lenne számolni, mekkora LE hátránnyal jár a később építőknek a dolog / nap. Már jönnek hírek 5-6k kamra nyereségről is. Ne késsen többet a szövetség az 5-ös kamrával, mondjuk a példa kedvéért 2 hetet.
Számokban ez 14x5.000 LE=70.000 LE. Ennyit fog magára költeni a topkarakter ezen idő alatt, és ezért huhogok szakadék növekedésről. Eddig sem volt egyszerű a később kezdőknek felkapaszkodni, most ez még nehezebb. Netán lehetetlen, hiszen a felkapaszkodókat fogják agyba-főbe verni a kamrát építgetők, beszedni a napi sarcot, amivel további hátrányba kerül példabeli emberünk, míg az elhurcoló további előnyhöz jut közben.
Azt hiszem ennél egyszerűbben nem tudom összerakni a gondomat, és remélem mindenkinek feltűnt, hogy NEM magamról beszélek, és NEM magamért sírok!