Zacc: javaslat, hogy "dolgozz" akkor, amikor hagyják. Rólam aztán bárki megmondhatja, hogy nem egy "hujuj, de jó karakter". Igaz valamennyire még pozitív a LEdiff-em, de messze nem annyira, mint a tied.
1200-1600-as sebzések? Igen hogyne lennének...tapasztalom. Ennek ellenére, eddig minden nap tudtam portyázni /akár kamra célpont ügyben, akár csak úgy/ és nem, nem gyógypiával. Átgondoltam, kicsit csiszoltam az eddigi taktikámom és műkődik.
(Érdekes, hogy tegnap az /össz/ 5 betámádásból 3 szép vörös volt és néhány szinttel magasabb. Sírok miatta? Nem, ez vele jár.)
A másik, ha valami ennyire nem tetszik, miért nem kérdezed meg a játékkészítők véleményét? Vagy lehet, hogy már megtetted, csak nem azt a választ kaptad, amire számítottál?
Egy bizonyos szintig meg lehet érteni, amit csinálsz. DE ezen a szinten már réges régen átrohantál. Egyet jó lenne ha átgondolnál: a kevesebb néha több. Közhely? Igen. Van benne igazság? Igen.
Nyugodtan tessék lepontozni, szidni vagy ami jól esik. Örülök, ha végig olvasod és... eh, mindegy