Re: Kínzókamra
425. hozzászólás - 2009.02.28. 09:33:39
Igaz, de mennyit kap. 1%-ot. Gondold végig, ha van egy jó napod, mikor jön a LE és mondjuk csinálsz 100K-t, akkor kap utánnad 1K LE-t. Ha ugyanaz a karakter egy komolyabb vadászat közben beüt téged akkor is szakít annyit, sőt lehet hogy többet, és te azt a LE-t bukod. Igaz a kínzókamra termel LE-t annak aki elvisz téged, de nekem továbbra is az a véleményem hogy nem olyan sokat.
Konkrét példa: Mikor volt a nagy építés, és beadtam 3 küldetést és vadásztam mint az állat, akkor termeltem kb 220K Le-t, azaz kapott utánnam az ajánlóm 2.2K-t. Ez nem mindennapos, ez egy kivételes alkalom volt, de mondjuk akkor termelek napi 1K-t annak, aki elkap.
Aki elkap az, mint mondtad pár szinttel magasabb mint én. Mit is jelent az az 1K LE?
Az én esetemben:
-egy jó térkapu fosztás (700-1.1K között mozog)
-egy jó vadászat (legutóbb mikor számoltam kb 900 LE/csp jött ki nekem)
-1/5 sajtolás (ha sajtolok egy szörnyet általában 5K felett kapok)
Tehát ez alapján mit is jelent nekem 1 szint kínzókamra? kb +3 elemtáris fúziót.
És persze a kamra elég random, hisz nem tudhatod, hogy az az ember akit elkapsz aznap mennyit termel. Ha belehúz, küldetést ad le, akkor jó neked. Ha egész nap csak epikust csépel, akkor nem olyan jó.
Nekem eddig a legtöbb LE ami jött kamrából az 1.6K volt két ember után.
Írtad, hogy : "gy nagyobb szövi felhúzza magasabb szintre is és ütik a kicsiket és kapják a LE-t mert senki nem akar lemaradni."
Nos, a kicsiket eddig is csépelte mindenki, van aki TP-ért, van aki azért hogy fejlessze az állatát, és persze va aki LE-ért. A nagyobbak mindig is verték a kicsiket, és mindig is verni fogják.
Amin a kamra változtatott, az az hogy megéri most már nagyobbakat is verni. Ahol én vagyok mér egy jó ideje nem nagyon szakítok LE-t portyából. Az emberek fifikásak, csak akkor vadásznak ha 15% alatt vannak, rejtik a LE-t, stb. Most érdemes az erősebbeket is ütni, hisz igaz hogy nem tudsz rabolni tőle LE-t, de kaphatsz így más úton.
Én úgy érzem, hogy nem vagyok rossz a saját szintemen. És ami azt illeti, ezért engem nem is ért sok támadás. Viszont mostanság kezdenek engem is csapkodni. Bevallom nem zavar. Mivel azért vigyázok magamra, ha nincs nagy pechem nem veszítek sokat, ha elvernek, ha meg elhurcolnak akkor elhurcolnak. Nincs nekem hátrányom belőle. (Tudom itt szokott az jönni, hogy dehogynem, hisz más előnye az én hátrányom, de akkor ide lehetne sorolni a térkaput, az elementáris fúziót, a spektrális manipluációt, a kreatív affinitást, a csapda+sajtolást.)
Az utolsó megjegyzésedet bevallom nem értem teljesen. "A LE mennyisége is egyre nő, mert a karik szintje is folyamatosan emelkedik." Igen, ahogy nő a szerzett LE a vadászatokból és a térkapuból is, valamint nőnek a költségek.
Gondolj bele, ha tegyük fel hogy azonosan erős karakter hurcol el, (Itt az azonosan erőset értsd úgy hogy aznap ugyanannyi LE-t szereztetek vadászat/portya/térkapuból) akkor a tőled szerzett LE a napi LE mennyiségének kb 1%-a. Ha nálad erősebb karakter, aki naponta több LE-t termel, mert magasabb szintű, több jön a vadászatból, térkapuból, akkor ez az érték 1% alatt van.
Pontszám: 7.50