Hozzászólások - csati777
Dátum: 2008.11.28. 23:53:56
Mi is megtettük, semmi hatása. Szőröstalpú barbárok ezek, nem úriemberek!
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2008.11.27. 18:22:20
Az még simán beleférne, ha a 3. világon csak prémium karakterrel lehetne játszani. Ha a különleges felszerelésért őskővel kell fizetni, akkor a stresszmentes "tamagocsizásért" is lehetne. Veszélytelen harcok, gyorsabb építés-mindez ingyen? Ez tényleg egy üzleti harakiri lenne. Még mindig úgy gondolom, hogy jó ötlet a más stílusú világ, és ha változtatni kell, akkor inkább a casual irányba, mert az 1. világ (főleg a háborúk) néha már nekem is túl hardcore. Mindegy, két hónap elég idő rá, hogy átgondolják Beho-ék.
Dátum: 2008.11.27. 18:14:38
Aki háborog azon, hogy újra és újra lerabolják,az nem érti a játékot, nem hallgat másokra és nem olvassa a fórumot sem- hadd ne kelljen az ilyen embert sajnálnom! Az ilyen makacs nyafogógépeket biza addig kell inzultálni, amíg nem tanulnak a leckéből. Ez egy ilyen agresszív játék, pont. Igaz, olvastam már magyar WoW fórumon is olyan topicot, amiben a PvP (azaz játékos-ellen-játékos) szerveren játszók sírnak, hogy mindig legyőzik őket a magasabb szintűek...
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2008.11.24. 09:17:20
A 3. világ pont annak szólna, aki szerint NEM jó a másik két világ úgy, ahogy van!
Dátum: 2008.11.20. 23:09:42
Hopsz, lemaradt a smiley, pótoltam!
Dátum: 2008.11.19. 23:20:10
Kérlek, olvasd el a fórum kezdőknek szóló taktikáit (pl. Haladóknak->Stratégiák topic)! Ha azokat betartod, annyi LE-d lesz, hogy nem győzöd elkölteni. A mi szövetségünk pl. most annak a levét issza, hogy TÚL SOKAT építettünk, és most vissza kell fognunk magunkat.
Dátum: 2008.11.19. 09:28:17
Ez most mi a francot keres itt?
Dátum: 2008.11.16. 22:58:54
Értsétek meg, hogy nem jó ötlet, mert elég, ha a szövetségben van egy LE termelő építőrabszolga, az megveszi eredeti áron, aztán 1 LE-ért eladja a tápos karakternek. Az utóbbi kb. 5 LE elköltésével megvehet minden szinten minden legerősebb tárgyat. Szerintetek ez tisztességes játék lenne?
Dátum: 2008.11.16. 16:50:45
Úgy vettem észre, minél nagyobb a két karakter közötti különbség, annál kisebb a véletlen szerepe...
Dátum: 2008.11.16. 16:49:08
A Gyémánt Szövetségek topicba négyszer postolta be egymás után a drágám...
Dátum: 2008.11.16. 08:28:42
Van egy olyan érzésem, hogy az Akadémiát csak őskőből lehet építeni...
Dátum: 2008.11.15. 00:43:20
Ezt nem is tagadom. Mi támadtunk meg titeket, ráfaragtunk, gratuláltam hozzá.
Jelenleg a hozzánk hasonló nagy lélekkutas-nem full prémium tagos szövetségek vannak a legrosszabb helyzetben, mert a kisebb kutas, de ütőerőben nagyobb szövetségek sokkal nagyobbat szakíthatnak rólunk, mint pl. az ELIT. Minden szövetségnek jó tanács: csínján az építkezéssel, mert kétélű fegyver!
Jelenleg a hozzánk hasonló nagy lélekkutas-nem full prémium tagos szövetségek vannak a legrosszabb helyzetben, mert a kisebb kutas, de ütőerőben nagyobb szövetségek sokkal nagyobbat szakíthatnak rólunk, mint pl. az ELIT. Minden szövetségnek jó tanács: csínján az építkezéssel, mert kétélű fegyver!
Dátum: 2008.11.14. 23:56:34
Idézet: Hauer92 - 2008.11.14. 23:34:21
Szerintem BAROMIRA nem volt vicces! -Csati a VSZ-ből.
Azért az tényleg goromba volt, hogy lefeküdtem aludni, reggelre meg dzsusz pajtásotok összeszedett 20 győzelmet, és egymaga legyőzte a mi egész szövetségünket...Mordraneth mellé ő is bekerülhetne az Egyszemélyes Szövetségi Háborúk topicba, hogy illusztrálja, mennyire átgondolatlan és visszás a háborúk rendszere. Egyébként szép munka volt.
mi nem hívtunk ki közben senkit de 1-et így is megnyertünk(a Végzet Szövetsége ellen ) valami 267-257-re vagy valami hasonló de az is inkább mák meg az egyik (a legerősebb tagunk)igencsak aktív támadásai meghozták az eredményt, és nem akarunk háborút háborúra halmozni bár lehet hogy lassan az jön.Eddig szerintem nem olyan rossz a mérlegünk ahhoz képest hogy kik jöttek nekünk bár az vicces hogy pont a 4-ből a legerősebbet vertük meg
Szerintem BAROMIRA nem volt vicces! -Csati a VSZ-ből.
Azért az tényleg goromba volt, hogy lefeküdtem aludni, reggelre meg dzsusz pajtásotok összeszedett 20 győzelmet, és egymaga legyőzte a mi egész szövetségünket...Mordraneth mellé ő is bekerülhetne az Egyszemélyes Szövetségi Háborúk topicba, hogy illusztrálja, mennyire átgondolatlan és visszás a háborúk rendszere. Egyébként szép munka volt.
Dátum: 2008.11.14. 10:25:14
Idézet: Acroni - 2008.11.14. 09:49:55
Válaszolnék én, de a profilodban nincs benne az email címed...
Véletlenül nem Windows Vista van a gépeden, Internet Explorerrel és mobilinternettel súlyosbítva? Mert mindhárom szokott ilyen jó vicceket csinálni!
Sziasztok! Legyetek kedvesek megmondani nekem, hogy miért van az, hogy 1 percen belül 3x dob ki a gép a játékból, miközben próbálnék válaszolni a kvíz kérdésekre. Nagyon zavaró, hogy mindig újra és újra be kell lépni. Az emil címemere kérek szépen választ, mert nem mindig tudok ide feljönni . Köszi
Válaszolnék én, de a profilodban nincs benne az email címed...
Véletlenül nem Windows Vista van a gépeden, Internet Explorerrel és mobilinternettel súlyosbítva? Mert mindhárom szokott ilyen jó vicceket csinálni!
Dátum: 2008.11.14. 09:13:17
Ha nyilvánosságra hoznák a pontos adatokat és képleteket, egy ügyes matekos már másnapra megírná a kiértékelő programját, amivel 99.8%-os eséllyel bárkit bedarálna. Na, AKKOR lenne nagy sírás-rívás és fogak csikorgatása!
Dátum: 2008.11.13. 23:24:08
Idézet: Ariel - 2008.11.13. 16:56:31
Pár száz csata lezajlott már, és szerintem Miklós egy kezén meg tudná mutatni hány olyan eset volt, ahol a 10 pont döntött a második hét végén.
A mi szövetségünknél két ilyen eset volt-öt háborúból. Persze mi biztos szélsőséges eset vagyunk.
Pár száz csata lezajlott már, és szerintem Miklós egy kezén meg tudná mutatni hány olyan eset volt, ahol a 10 pont döntött a második hét végén.
A mi szövetségünknél két ilyen eset volt-öt háborúból. Persze mi biztos szélsőséges eset vagyunk.
Dátum: 2008.11.13. 23:18:15
Na jó, akkor most utoljára (bár már Miklósék több helyen is leírták):
A VÉGZETÚRBAN SOHA NEM LEHET MAJD ÁTVÁLTANI AZ EGYIK ERŐFORRÁST A MÁSIKRA!!!
Ez nem ideiglenes, szavazásra bocsájtható hozzáállás, hanem eldöntött TÉNY. Kész. Tessék így elfogadni. Okkal és joggal lett bevezetve a portyázáspont, nem azért, hogy színesebb legyen a játék. A CSP és a PP két teljesen külön játékelem, még csak nem is hasonlítanak egymásra- de ha valaki nem programozó vagy mesélő egy szerepjátékban, annak hiába is magyaráznám.
A VÉGZETÚRBAN SOHA NEM LEHET MAJD ÁTVÁLTANI AZ EGYIK ERŐFORRÁST A MÁSIKRA!!!
Ez nem ideiglenes, szavazásra bocsájtható hozzáállás, hanem eldöntött TÉNY. Kész. Tessék így elfogadni. Okkal és joggal lett bevezetve a portyázáspont, nem azért, hogy színesebb legyen a játék. A CSP és a PP két teljesen külön játékelem, még csak nem is hasonlítanak egymásra- de ha valaki nem programozó vagy mesélő egy szerepjátékban, annak hiába is magyaráznám.
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2008.11.13. 23:11:08
Azt már most megígérhetem, hogy én tonnaszámra fogom vásárolni az ősköveket a Világ3-on!
Nekem hiányoznának a Szörnyhöz hasonlóak hozzászólásai, mert gyakran jó viták elindítói lehetnek, és egy másik (néha igen furcsa) nézőpontot is megmutathatnak.
Nekem hiányoznának a Szörnyhöz hasonlóak hozzászólásai, mert gyakran jó viták elindítói lehetnek, és egy másik (néha igen furcsa) nézőpontot is megmutathatnak.
Dátum: 2008.11.13. 23:06:24
Testvér,itt pont az a gyönyörű, hogy senki sem tudja a pontos képleteket! Senki nem mehet biztosra, nem tervezhet 100%-ig előre.
Ezt a "készítők-is-biztos-játékosok-és-csalnak-mer-ők-tuggyák-a-zösszes-adatot" rinyálást meg már be lehetne fejezni egyszer és mindenkorra. Óvodai kiscsoportos szint, nevetséges és nem igaz. Az egyikőtöknek sem fordul meg a fejében, hogy vannak olyan nem-tesztelő játékosok, akik okosabbak nálatok, és sokat foglalkoznak a játékkal? Nem, egyszerűbb visítozni, hogy "csalás, csalás, csalás"!!! Ha valaki több pénzt keres nálatok, az véletlenül sem sok tanulással és még több munkával szerezte, hanem csakis lophatta, igaz?
Nőjetek már fel végre!
Ezt a "készítők-is-biztos-játékosok-és-csalnak-mer-ők-tuggyák-a-zösszes-adatot" rinyálást meg már be lehetne fejezni egyszer és mindenkorra. Óvodai kiscsoportos szint, nevetséges és nem igaz. Az egyikőtöknek sem fordul meg a fejében, hogy vannak olyan nem-tesztelő játékosok, akik okosabbak nálatok, és sokat foglalkoznak a játékkal? Nem, egyszerűbb visítozni, hogy "csalás, csalás, csalás"!!! Ha valaki több pénzt keres nálatok, az véletlenül sem sok tanulással és még több munkával szerezte, hanem csakis lophatta, igaz?
Nőjetek már fel végre!
Dátum: 2008.11.12. 19:10:48
Ezerszer meg lett már mondva, hogy SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN NEM LESZ KARAKTEREK KÖZÖTTI KERESKEDELEM!!! Elég nagy betűkkel írtam?
Mindez a visszaélések elkerülésére lett kitalálva. Egy példa: a szövetségben van egy építőrabszolga, aki csak LE termelésre van szakosodva. Ő megveszi a kívánt tárgyat 6000 LE-ért, te meg átveszed tőle ingyen, vagy 1 LE-ért. Ezt hívják úgy, hogy tisztességtelen haszonszerzés. A Túlélők Földjén is ez ment: a tápolandó karakter feldobott a licitre 5 db kerek követ, a tápos karaktere megvette tízezer aranyért. Nagyon örülök, hogy ez itt nincsen- a szükséges LE-t és őskövet mindenkinek magának kell kitermelnie, és ez így van jól.
Mindez a visszaélések elkerülésére lett kitalálva. Egy példa: a szövetségben van egy építőrabszolga, aki csak LE termelésre van szakosodva. Ő megveszi a kívánt tárgyat 6000 LE-ért, te meg átveszed tőle ingyen, vagy 1 LE-ért. Ezt hívják úgy, hogy tisztességtelen haszonszerzés. A Túlélők Földjén is ez ment: a tápolandó karakter feldobott a licitre 5 db kerek követ, a tápos karaktere megvette tízezer aranyért. Nagyon örülök, hogy ez itt nincsen- a szükséges LE-t és őskövet mindenkinek magának kell kitermelnie, és ez így van jól.