Sziasztok! Ezzel akkor lett valami?
Idézet: Unr34l - 2024.06.22. 21:40:46 Ez mind oké, de hogy lesz balanszlova pl egy 3tagó vagy egy 20tagú szövetségnél fejlesztőkő szerzése epikusból?
Pl Az egyik világon egy háromtagú szövetségben vagyok és hogy mindenkinek jusson a fejlesztőkőből akkor nagyjából minden harmadik nap jutok hozzá,de a másik világon egy 20 tagú szövetségben vagyok és természetesen mindenkinek jusson akkor itt 20 naponta jutok hozzá. Így hosszútávon nagyobb létszámú szövetségben kevesebb fejlesztőkő lesz játékosoknál
pl így is lehetne akár egy 3 tagú szövetségnél jelenlegi 20óránként éled az epikus akkor egy 20 tagú szövetségnél akkor 2 óra 51 percenként kellene élednie hogy.
de hiba az is lehet hogy 3 tagú szövetségből csak 1 játékos viszi mindig de ez igaz a 20 tagú szövetségre is 1-2 játékos viszi csak el a fejlesztőkőveket
De szerintem a legjobb és igazságos megoldás az lenne ha szövetségből aki aktív és ameddig elérhető a kincs a következő epikus éledéséig addig mindenki átvehetné egy gombot megnyomva ez független lenne az epikus kincstől hogy ki viszi el de az epikusból esne mindig
Tök logikus hogy:
- szövetségi küldetésekből mindenki kap egyénileg bónuszt, aki aktív volt (még akkor is ha nem járult hozzá sehogy sem a küldetés progresszióhoz)
- tudás fából mindenki egyénileg is profitál, aki szintet lép (még akkor is ha nem épített semmit a fába)
- szövetségi bajnokságból mindenki kap bajnoki tókent (még akkor is ha csak a minimum 5-10 ütést ütötte, és ebből 1-3 a táblára ment)
- szövetségi épületek bónuszaiból mindenki kap (akkor is ha nem építettél bele)
Viszont:
- Epikus szörny legyőzése után csak egy valaki kap a jutalomból?
Szerintem amit Unr34l fentebb írt az egy tök jó megoldás lenne, mindenki kap az esett kincsből és kész, de feltétele, hogy át kell venni, vagy az új epikus elérkezéséig, vagy az új epikus meghalásáig.
Ugyanitt kérdezném, mert kicsit szétszórt az infó, hogy ha én 445-ös kincsbe rakom a fejlesztőkövet, akkor az epikussá válásakor felugrik 460-ra és onnan számítódnak a plusz pontok, vagy akkor 15 szint deficitből indulok a kinccsel?