Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Jelenlegi fejlesztések
kedvencUnr34lFérfi
Végzetúr mester
800 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Jelenlegi fejlesztések
841. hozzászólás - 2024.07.14. 19:05:06 (Válasz _8._sz._ÁÉV #840 hozzászólására.)
Már elég a 1 győztes is lustaság zálogával anélkül meg elég a 3 győztes ütés én is így jártam egyik világon nem kaptam írtam ÜSZ-re és beírták

- Szövetségi bajnokságban ha nem csinálsz legalább 3 normál támadást (lustaság zálogával 1-et), akkor csak 3 bajnoki token jár.

http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,21.500#hsz503
V1 - Unr34l Azúr Légió / ex-Lélekőrök Szövetsége (V1) ex-JólesőHullaszag (V5) /
Pontszám: 8.83
kedvencGloriaNő
Végzetúr mester
279 hozzászólás
Profil megtekintése
842. hozzászólás - 2024.07.14. 19:39:23 (Válasz Unr34l #841 hozzászólására.)
Eddig nem volt szó arról, hogy mindenáron győztes ütés kell ... Ez egy kicsit mássá teszi a gyerek fekvését, túlmutat a szimpla "gyakorló" vs. "normál" támadások módosításon.
Pontszám: 9.37
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3367 hozzászólás
Profil megtekintése
843. hozzászólás - 2024.07.15. 01:12:34 (Válasz Razor #838 hozzászólására.)
Idézet: Razor - 2024.07.14. 13:36:00

A gyakorlo arra van h elkoltsd a PP-t.
A token azert van mert reszt veszel a szovetseg eleteben koveted a kiirast es megprobalod vegrehajtani legjobb tudasod szerint.

Én ezzel tudok egyetérteni.
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 8.70
kedvelt tagCsodakapus6666Férfi
Végzetúr poronty
1 hozzászólás
Profil megtekintése
844. hozzászólás - 2024.07.15. 03:30:29
Én speciel örültem annak hogy a gyakorlóért is kaptam tokent de Köszönöm annak a pár unatkozó okoskodó rinyagép tahónak hogy elcseszték ezt is. De semmi gond majd a karma utoléri őket....
---
Pontszám: 5.83
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3648 hozzászólás
Profil megtekintése
845. hozzászólás - 2024.07.15. 15:25:52
Alapvetően zsákutca, ha van egy, a szövi háborúhoz kapcsolódó, komplex, tervezést igénylő versengés, és aki ebben egyáltalán nem vesz részt, pontosan ugyanannyi jutalmat kap, mint aki igen. Ebben a javaslat felvetőjének, és támogatóinak abszolút igaza volt.

Szerintem a win-win szituáció igy néz ki:
1.) kevesebb időt foglalkozom vele, csak kattintok 1-2-t. De igy is szinte a teljes jutalmat megkapom. ez nekem megéri!
2.) szeretek ezzel foglalkozni, szervezni, kitalálni. És jutalmul még valamivel többet is kapok, mint aki nem. ez nekem megéri!
Pontszám: 8.05
kedvencTosfFérfi
Végzetúr
83 hozzászólás
Profil megtekintése
846. hozzászólás - 2024.07.15. 18:23:11
rendben is van ez, csak sajnos azok a szövik kiestek ebből a "játékból", akik váltott munkarendben dolgoznak, nem multiznak!!!, vagy nem lépkednek be össze-vissza egymás karaktereibe!
ezzel most az van elérve, hogy amelyik szövetségbe minden acc mögött egy-egy ember van, azok megszívták! nyilván nem fogja senki vállalni, hogy naponta 12:01-kor belép, átnézi a helyzetet, és reagál, és ugyanúgy nem várható el senkitől, hogy akinek van napi x perce, a játékra, és szereti, majd olvasgatja a fórumot, hogy mi a napi helyzet.
ilyen apróságokon(havi 1 szint a fára), biztos nem fogok senkit megkövezni, de még csak rossz szavam se lehet, ha nem foglalkozik a taktikával.
most adtunk a xarnak egy pofont, ugyanúgy meglesz mindenkinek a napi jutalom, csak pont kb. 70-80%-al kevesebb embert fog érdekelni az szb.
Pontszám: 6.96
népszerűBlack DeathFérfi
Végzetúr tehetség
215 hozzászólás
Profil megtekintése
847. hozzászólás - 2024.07.15. 18:32:03 (Válasz Miklós #845 hozzászólására.)
Mi eddig részt vettünk, ezentúl nincs rá idő.. vagy:

Gyere Miklós, várunk a szövibe, minden nap 13:00-ra legyen készen a taktika egyéni igényeknek megfelelően! Szabadnap: hétfő amikor nem kell taktika, szabadság alatt is természetesen, folyamatos üzem!

Én itt hagyom abba a VU-t. Levezetni maradok egy kicsit. Jó szórakozást mindenkinek!
V1,V2,V3 - Black Death
V5 - Black Toxic
V6 - Black Fétis
Pontszám: 5.70
kedvenc_8._sz._ÁÉVFérfi
Végzetúr
59 hozzászólás
Profil megtekintése
848. hozzászólás - 2024.07.15. 21:45:40 (Válasz Miklós #845 hozzászólására.)
Hát szerintem kevésbé win-win a szitu, mert inkább vastagon beletojik az egyén a szövetségi tervbe, csak kapja meg a max tokent, mert túl nagy lenne a veszteség, ha nem kapná meg azt a 2 tokent naponta.

Amúgy meg a szövetségi terv készítőjére rálőcsöltétek a többlet munkát, nem 2-3 hanem esetenként 10-15 emberre kell személy szerint elkészíteni és kiírni a tervet, mindezt azért a vélt igazságosságért, hogy aki nem vesz részt az kapjon kevesebbet, miközben azzal vette ki a részét, hogy nem b@szta össze a szövetségi tervet.

Naggyon köszönjük annak a néhány "magas igazságérzetű" multista rinyagépnek, akinek a kedvéért vastagon keresztbe tettetek a nagyobb aktív taglétszámmal rendelkező szövetségnek.

DE ha már így belemásztatok ebbe a dologba, akkor igazán megcsinálhatnátok azt is, hogy a bajnoki medál után kapott bónuszokkal növekedjen a szövetségi medál kiváltási költsége...
pl. van az illetőnek 20 bajnoki bónusza (piros+kék összesen) akkor neki 95token legyen a szövetségi medál ára!
A hozzászólást _8._sz._ÁÉV módosította 2024.07.15. 21:46:47-kor
Pontszám: 6.63
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
606 hozzászólás
Profil megtekintése
849. hozzászólás - 2024.07.15. 22:03:31 (Válasz Tosf #846 hozzászólására.)
Ez tok hulyeseg.

Nalunk aki elottem csinalta a terveket 3 muszakos munkarendben dolgozott. 1 het delelott 1 het du 1 het ejjel. Es igy tovabb.
Megis mindig ki volt irva es be is volt utve mind a 8-10-12 eppen mennyi tagunk altal. Es nem multizik senki. Nem lepkedunk be egymashoz.

Barmikor 2-3 perc alatt be lehet utni egy tervet. Meg csak nem is sokkal tobb ido mint a gyakorlot nyomogatni. Gondolom mindenkinel van telefon. Barhol barmikor megoldhato.

Akarni kell.

Ha meg ennyire nem fontos akkor a token sem olyan fontos.

Ui
Amugy tok nem erdekel h ki mennyi tokent kap es miert. Ez nem errol szol hanem arrol amit okoz. Arrol h a SZOVETSEGI bajnoksag one man show lett akar 4-5 napra is. Ha meg nem igy csinalod es probalod szinte az utolso igazan szovetsegi tevekenyseget eletben tartani akkor hatranyba kerulsz.
A hozzászólást Razor módosította 2024.07.15. 22:13:13-kor
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 7.95
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
606 hozzászólás
Profil megtekintése
850. hozzászólás - 2024.07.15. 22:05:03 (Válasz _8._sz._ÁÉV #848 hozzászólására.)
3 embernek pont annyi ido megcsinalni a tervet mint 15-nek.

Ha nem akkor valamit rosszul csinalsz...
V1 -Razor - ZiB
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
606 hozzászólás
Profil megtekintése
851. hozzászólás - 2024.07.15. 22:15:52 (Válasz _8._sz._ÁÉV #848 hozzászólására.)
Idézet: _8._sz._ÁÉV - 2024.07.15. 21:45:40
Hát szerintem kevésbé win-win a szitu, mert inkább vastagon beletojik az egyén a szövetségi tervbe, csak kapja meg a max tokent, mert túl nagy lenne a veszteség, ha nem kapná meg azt a 2 tokent naponta.

Ok csak en nem ertem h ilyen beletojos ember miert van egyaltalan a szovetsegetekben?
V1 -Razor - ZiB
közkedveltTelumatanFérfi
Végzetúr
50 hozzászólás
Profil megtekintése
852. hozzászólás - 2024.08.28. 23:07:52
Nem tudom mennyire új dolog, de köszönöm a kézikönyv automatikus használatát a specializáció oldalon. Igazi hiánypótló fejlesztés volt
---
Pontszám: 8.46
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
606 hozzászólás
Profil megtekintése
853. hozzászólás - 2025.01.24. 14:19:46
Bekerültek az alábbi módosítások:
- lélekkútból a térkaput építve most már több szint is épülhet egyszerre

Ennek csak en nem latom nagy ertelmet?

A HT kene hogy igy epuljon nem a terkapu...
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 7.29
kedvencBaratyFérfi
Adminisztrátor
1073 hozzászólás
Profil megtekintése
854. hozzászólás - 2025.01.24. 14:24:26 (Válasz Razor #853 hozzászólására.)
Bocs, a hatalom tornya az, csak elírtam, mindjárt módosítom
Pontszám: 8.46
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
606 hozzászólás
Profil megtekintése
855. hozzászólás - 2025.01.24. 14:47:31 (Válasz Baraty #854 hozzászólására.)
Megnyugodtam
V1 -Razor - ZiB
népszerűLebufe001Férfi
Végzetúr mester
596 hozzászólás
Profil megtekintése
856. hozzászólás - 2025.01.28. 15:21:13
Sziasztok!

A fejlesztőket/vezetőséget kérdezném, hogy megoldható lenne az, hogy az ősköves (HKK-s) relikviákat, amik minden karakterre beírásra kerülnek, átemeljük "fiók" (email cím) szintre, és ha az adott játékos elkezd egy új világon játszani, akkor ezeket a relikviákat automatikusan megkapja?

Főleg V4 miatt kérdezem, mert a jutalomhoz képest irtó fájdalmas mindig megvenni azokat a relikviákat amiket "már megszoktunk", ráadásul 2.5x áron mert ugye "beíródnak másik világra is" csak ugye ott már megvan a relikvia, tehát nem íródik be, de minden alkalommal újra meg kell venni 250 őskőért darabját...

De egyébként motiválhatná a játékosokat akár több világon alt karakterek lértehozására, (és demotiválja ha látom hogy "áhhh baszki kéne költenem 1500 őskövet kezdésnek ahhoz hogy meglegyen minden fontos relik, inkább hagyjuk").

Ha egyszer kifizettem, és minden karakter megkapja, akkor kapja meg az új karakter is. Így is van egy csomó amire még érdemes követ költeni V4-en + ha nőne a jutalom, akár lenne benne verempálca, templomi pálca, sajtoló medál, kristály mytoaffinitás, vagy csak egy csomó pechpont, szerintem sokkal többen játszanának.
V6 - Thilysius

Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Pontszám: 8.80
népszerűLebufe001Férfi
Végzetúr mester
596 hozzászólás
Profil megtekintése
857. hozzászólás - 2025.01.31. 10:10:54 (Válasz Unr34l #792 hozzászólására.)
Sziasztok! Ezzel akkor lett valami?

Idézet: Unr34l - 2024.06.22. 21:40:46
Ez mind oké, de hogy lesz balanszlova pl egy 3tagó vagy egy 20tagú szövetségnél fejlesztőkő szerzése epikusból?

Pl Az egyik világon egy háromtagú szövetségben vagyok és hogy mindenkinek jusson a fejlesztőkőből akkor nagyjából minden harmadik nap jutok hozzá,de a másik világon egy 20 tagú szövetségben vagyok és természetesen mindenkinek jusson akkor itt 20 naponta jutok hozzá. Így hosszútávon nagyobb létszámú szövetségben kevesebb fejlesztőkő lesz játékosoknál

pl így is lehetne akár egy 3 tagú szövetségnél jelenlegi 20óránként éled az epikus akkor egy 20 tagú szövetségnél akkor 2 óra 51 percenként kellene élednie hogy.

de hiba az is lehet hogy 3 tagú szövetségből csak 1 játékos viszi mindig de ez igaz a 20 tagú szövetségre is 1-2 játékos viszi csak el a fejlesztőkőveket

De szerintem a legjobb és igazságos megoldás az lenne ha szövetségből aki aktív és ameddig elérhető a kincs a következő epikus éledéséig addig mindenki átvehetné egy gombot megnyomva ez független lenne az epikus kincstől hogy ki viszi el de az epikusból esne mindig

Tök logikus hogy:
- szövetségi küldetésekből mindenki kap egyénileg bónuszt, aki aktív volt (még akkor is ha nem járult hozzá sehogy sem a küldetés progresszióhoz)
- tudás fából mindenki egyénileg is profitál, aki szintet lép (még akkor is ha nem épített semmit a fába)
- szövetségi bajnokságból mindenki kap bajnoki tókent (még akkor is ha csak a minimum 5-10 ütést ütötte, és ebből 1-3 a táblára ment)
- szövetségi épületek bónuszaiból mindenki kap (akkor is ha nem építettél bele)

Viszont:
- Epikus szörny legyőzése után csak egy valaki kap a jutalomból?

Szerintem amit Unr34l fentebb írt az egy tök jó megoldás lenne, mindenki kap az esett kincsből és kész, de feltétele, hogy át kell venni, vagy az új epikus elérkezéséig, vagy az új epikus meghalásáig.

Ugyanitt kérdezném, mert kicsit szétszórt az infó, hogy ha én 445-ös kincsbe rakom a fejlesztőkövet, akkor az epikussá válásakor felugrik 460-ra és onnan számítódnak a plusz pontok, vagy akkor 15 szint deficitből indulok a kinccsel?
V6 - Thilysius

Pontszám: 8.44
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
500 hozzászólás
Profil megtekintése
858. hozzászólás - 2025.01.31. 12:10:28 (Válasz Lebufe001 #857 hozzászólására.)
Az utolsó kérdésre:

A legendás oldalon eleve csak 460-as gyűrűt/nyakláncot tudsz legendássá alakítani, majd azt fejlesztőkővel tuningolni. 460-asnál kisebbet fel sem dob a legördülő menü.
A hozzászólást Husosfagyi módosította 2025.01.31. 12:11:09-kor
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 7.40
népszerűLebufe001Férfi
Végzetúr mester
596 hozzászólás
Profil megtekintése
859. hozzászólás - 2025.01.31. 13:44:40 (Válasz Husosfagyi #858 hozzászólására.)
Köszi, valahol mintha azt olvastam volna, hogy bármilyen "Ultínium" gyűrű/nyaklánc jó hozzá, ami 425-től felfele van, de köszi akkor, hogy ezt megcáfoltad
V6 - Thilysius

Pontszám: 7.66
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
606 hozzászólás
Profil megtekintése
860. hozzászólás - 2025.01.31. 16:47:11
Amugy meg bug-os is.

Ha barmilyen elmentett oltozetben a gyuru/nyaklanc szerepel, es legendasat csinalsz belole (tehat abban a pillanatban mikor ranyomsz hogy elkoltod azt a 10 osi aranypenzt) na abban a pillanatban kicsereli az elmentett oltozetekben ezt a gyurut/nyaklancot egy random masik gyurure/lancra.

Es allitgathatod ujra es mentegetheted el ujra az oosze oltozetet.

Nagyon megszivatott. Elso alkalommal fel sem tunt azonnal csak par nap mulva.
V1 -Razor - ZiB
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!