Mit szólna?
Amit eddig is az "fizess nekünk" fejlesztései során! Kicsit enyhít rajta, de nem fogja megszüntetni egyiket sem.
Bár nem értem miért nem elég neki a templom, feladatok, szerencsekerék meg a Bolygó Ura! Ezek vastagon eszik a pénzt mert úgy van kitalálva és kombinálva, hogy aki csinálja az nyúljon bele a zsebébe.
Tény hogy ez már túlzás a részéröl, a 20 rongyos plafont is sokallom egy cseppet! Nem a pénzt hanem hogy brutál mennyiségü kavics kerül az emberekhez. / MÁR AKIHEZ / Akinek maxos ajándék kell az befizeti a 20 misit. Befizetgettem eddig én is, költöm a kavicsot rendesen... De ez már nekem is sok lesz a "jóból" ! Megengedhetném magamnak hogy még többet költsek, de nem fogok!
Eddig annyit vettem hogy elég legyen a dolgaimra, de most már azt veszem észre hogy egyre jobban felhalmozódik nálam a tartalék.
Miklós is tudja ezt és erre épít, tesz róla hogy elfogyjon és vegyünk még...
Most hogy ennyi mindent meg lehet venni pénzért csábít egy kicsit, de nem fog ösztönözni még több vásárlásra.
Ez a játék tényleg arról fog szólni, hogy az lesz a jobb akinek több pénze van a játékra...
Meglátjuk mi sül ki belöle!