Egészen vicces ez a mai napi ajánlat (nem is értem, hogy mióta bevezették ezt a fejlesztést [2-3 hét?] miért csak háromszor éltem ezzel a nagyszerű lehetőséggel). Az egyik szövitárs kifejtette ezzel kapcsolatos véleményét, a nagyfórumról leszokott már rég, úgyhogy én vagyok kénytelen megosztani:
V1, Lélekőrök Szövetsége, Taverna topik
[...]de a mai már annyira kacagtató, hogy billentyűzetet ragadtam.
Katalizátor esszencia 10!!!! őskőért?! WTF?! XX megaesszencia tulajdonosaként úgy érzem, van némi tapasztalatom e téren, de lehet tévedek. 10 kavicsból megvehet az ember 5 db felszerelést vágóállatainak, türelemmel felneveli őket 20. szintig, majd sajtolja. Az 5 áldozatból minimum 5*2, (maximum 5*3, de ne ezzel számoljunk, mert nem életszagú) esszenciát kap az ember. Mindet spec gradulátummal sajtolja, ami újabb 10 kavics. Elméletileg 20% esélye van annak minden esetben, hogy katalizátor esik. Elvileg nagyjából 33% az esélye, hogy egyik se katalizátor, ebben az esetben van olyan nemkatalizátor spec. esszencia, amiből 4 lesz. Ebből konverterrel elkészíthető a katalizátor esszencia. Ha meg az egyik mégis katalizátor, az már rögtön 2 db-ot jelent.
Részletesen:
Befektetés: 20 kavics
Eredmény:
0 kat, 10 egyéb
2 kat, 8 egyéb
4 kat, 6 egyéb
6 kat, 4 egyéb
8 kat, 2 egyéb
10 kat, 0 egyéb
Ajánlattal
Befektetés: 10 kavics
Eredmény: 1 kat
Nem értem. Ha van 10 kavicsom arra, hogy megvegyem a napi ajánlatot, akkor van rá 20 is, így nincs értelme megvennem, mert duplájáért sokkal jobban járok, nem kétszer olyan jól. Nem értem.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy tényleg, mintha a Miklósék nem ismernék a saját játékukat. Bár ez az érzésem elég gyakran előjön...
mod: én szedtem ki, hogy pontosan hány megaesszenciája van a szövitársnak...
LXXXVIII. Silex'en thour: A Ghalla-szerte ismert és tisztelt Dark Silex kései leszármazottja,
e néven az utolsó és egyetlen.