Ne offoljunk! :-P (köll az LGY most másra, de nagyon + Alvariel miatt a PP beállítás nem optimális EH-ra és nem épp Portyában állok jól a hölgynél + ... és még sorolhatnám. Mondjuk jól áll a horda, ezért lehet, hogy megelégszem helyzetoptimalizátorként és eventmániásként egy erős részvétellel... Mondjuk amikor megtudtam, hogy Katalizátor esik, akkor kapartam a falat, mert az indulás reggelén sütöttem ki a kutat és el is toltam szééépen a LE-t az Elementárisra PONT az event miatt. :-@. Sebaj, olyan sokat úgy sem jelent 1. ;-))
Idézet: Bpetya75 - 2011.08.26. 12:14:15 Csp veszik, LE marad. Az első két nap néhányszor pofánb@sztak, úgyhogy Pepe tuggya
ÁUCSH! Akkó inkább nem próbálom ki...
Idézet: Red Demon - 2011.08.26. 12:02:26 Azt üzenték nekem, hogy ameddig megy az event ne húzzak tul. összeget, mert akkor kisebb lesz a jutalom. Ez igaz? mert nekem húzni kellene az Ép egy kicsit meg most járt le a spec újra használás.
Már csak azért is, mert ha növeled (sokkal), akkor többe kerül a köv szint, ergo kevesebbre jut az event végi LE bevételedből. Főleg azoknak érdemes leállni a TÖ növeléssel, akik sokat szeretnének MINDEGYIK tulajukon tolni.
Volt egy javaslat régebben, hogy ne legyen automata szétdobás, hanem 50. szintű V4 mintájára SK lehessen széttolni. Az se lenne butaság, de pl. én kifejezetten bekalkuláltam ezt az eventjutalmazást a TÖ fejlesztésembe. Lehet alkalmazkodni ehhez is. ;-)