Idézet: Klarinét - 2011.08.18. 21:14:30 Ez engem is érdekelne,volt egy event ahol volt fertö csökkentö jutalom,ott nem azt választottam mert nem is voltam akkora szinten...
1 csökkentést elmulasztottam a többit rendszeresen befizettem,most 7%-on állok az event végéig mivel szintlépés elött vagyok kb 4%-n leszek. Most akkor a 10% os korlát miatt nem lehet 0 a fertözésem?
akkor neked a legfrankóbb a dolog: mint írod, 3 szintet fogsz lépni - ebből 1x csökkentsd, 2x ne csökkentsd a fertőt, akkor épp 8%-on leszel a végén
így maximálisan kihasználod a 8-5=3%-os határt, ráadásul nyersz 2 fertőzéscsökkentésnyi LE-t és ugyanott tartasz, mintha 4-ről csökkenne 3-ra
(egyetlen kockázat, hogy kiesel a normál rutinból, és akkor sem csökkented majd, amikor legközelebb szintet lépsz, hehe)
OK, amikor post-oltál, akkor még nem volt szó a 3%-ról (eredetileg a 8-9%-on állóknak akartam javasolni mindezt)
de persze a szívünknek kedves megoldás az lenne, ha a 8-nál kisebb fertőjüek másban kapnák a fertőcsökkentés-jutalom azon részét, ami amúgy kárba menne
más téma: miért hívjátok "lusta karakternek" azt, aki a a ti 4-7 %-otok helyett 8%-on áll (akik így utól fognak érni titeket fertőben)???
azért 8%-ig levinni már önmagában sem lustaság... (nem is beszélve arról, aki szintje miatt csak 8%-on lehet)
nagyon nem okoz lelki törést a dolog, csak kíváncsi vagyok