Re: Landragór újra 1343. hozzászólás - 2011.09.23. 13:06:26
Arra lennék kiváncsi, hogy még nem vettem föl a tul. összeget, de mielőtt fel venném kapnák egy tul. csökkentő gyűrűt holnap és várok addig változik az átvehető összeg?
Re: Landragór újra 1348. hozzászólás - 2011.09.23. 13:20:08
Ütni vagy tölteni, már nem kérdés. Tölteni!
72. szinten 780 leölt fatty után nálam +36 mindenre. (elégedett vagyok, nekem ez jó)
Klántársamnak és barátomnak világbajnok töltéssel, 250 leütött fattyal +41 mindenre. 30 napig mindent az eventbe nyomtam, semmit nem fejlődtem és nem építettem. Yar barátom portyából és sajtolásból töltött ezerrel (nagy grat innen is!) és jobban jött ki. Megjegyezni! Jövőre töltünk.
Re: Landragór újra 1349. hozzászólás - 2011.09.23. 13:22:03
Ha van Kritikus gyűrűm (-10% a TÖ fejlesztésének költségéből), de nem viseltem a Langradór végén, akkor azt beszámolták, vagy nem? Ha nem, akkor a maflaságom miatt ezt elbuktam? Utólag feltettem, de nem változott semmi, hacsak nincs valami időzítés.
És ki is számoltad, hogy melyikőtök mennyit fektetett be, vagy csak hasraütöttél, mert a másik több darab tulnövelést kapott? Szerintem nem volt nagy különbség, mindkettő megérte.
Azt se árt megnézni, mennyi volt a rászánt mennyiség, illetve mekkora értékekről növekedtek a tulajdonságok. Nem mindegy, hogy 20-as volt mind vagy 100-as
Nem számolgattam, de elég sokszor felvetettem itt, hogy jó lenne tudni, érdemes-e többet tölteni. (erre tömény hallgatás volt) Semmi bajom az eredménnyel (ebből is jól jöttem ki), de a durván töltés most jobban fizetett.
Ha nem nyomok mindent az eventbe, elég jól tudtam volna tölteni a sajtolásból pl. (és akkor még jobban jövök ki )
Re: Landragór újra 1358. hozzászólás - 2011.09.23. 14:36:06
Hali, mivel 5% a fertőzésem, ezért kaptam 2-es csökkentést.
Ha még nem veszem fel, és csökkentem léből 4-re, akkor az automatikusan lemegy 1-re, vagy marad kettő?
Hali, mivel 5% a fertőzésem, ezért kaptam 2-es csökkentést.
Ha még nem veszem fel, és csökkentem léből 4-re, akkor az automatikusan lemegy 1-re, vagy marad kettő?
Vedd fel, mivel a jutalom 3%-ig segít csak, és a végén majd LE-ből letudod a többit.
A hozzászólást Gamer01 módosította 2011.09.23. 14:40:11-kor