Ha esetleg nem emlékeznél:
Idézet: Ezüstszél - 2011.09.21. 09:21:02 Erre szokták azt mondani, hogy: random.
Amúgy ezek szerint a sokat töltő, kevesebb drakónt ölők szívnak?
Csak mert ők többet tesznek a horda győzelméért/Landragór legyőzéséért mert a drakónölésre szánt CSP-k nagy részét is elvadászzák, és ezt a LE-t is a pilonokba nyomják. Nem attól lesz bebörtönözve Landragór, hogy a drakónjait kinyírjuk, hanem a pilonokba töltött LE-től.
Egy szó mint száz, a töltésre gyúróké az oroszlánrész az eventben nem a drakónmészárosoké...
Meglehet, hogy félreértelek, de továbbra is úgy tűnik nekem ez a mondóka, hogy szerinted a sokat töltőké a babér. Továbbra sem értem hogy miért. Minden esetre nem csak én értettelek félre ezek szerint, úgyhogy a hozzászólásodra valószínűleg ráfér némi pontosítás.
Útnyitás: Gondolom nem egy drakón van egy pylonnál egyszerre. Számomra ez úgy néz ki, hogy a harcosok csatáznak, ölik az ellent és közben, ha van még pici energiájuk töltögetnek is. Ezzel biztosítják, hogy mások kevés csatával eljussanak a célhoz és így sokat tudjanak tölteni. Számomra ez a kép rajzolódott ki az eseménnyel kapcsolatban, de lehet, hogy tévedek.
A "köpködés" dolgot többször jeleztem, hogy nem rád értettem, ha valakinek nem világos: Csak a jövővel kapcsolatos aggodalmaimat jeleztem, ezt sajnos Ezüstszélnek címzett hozzászólásomban tettem meg, de NEM RÁ VONATKOZOTT. Rosszul tettem, hibáztam, elnézést kérek.