Idézet: Craslorg - 2011.08.24. 17:46:25 Naszóval, ha én jól értelmezem.
Elköltesz X mennyiségű CSP-t és Y mennyiségű LE-t. Kapsz a csaták végén Z mennyiségű LE-t.
A végén a progi számol:
T - tulajdonságok növelésére megkapott LE
SZ - event végén a szintedtől függő átlagos LE 1 CSP-ért, figyelembe véve a spektrálist, irányított vadászatot, kvízmedálokat, dicsőség medálokat, csapdakészítés esélyét, sajtolás számított értékét.
T = X * SZ
Összes LE, ami az event alapján neked jutott: T + Z, azaz a csaták végén kapott LE tiszta bónusz.
A megkapott T mennyiségű LE-t pedig szépen elkezdi osztogatni a tulajdonságaid között.
Szerintem fals a képleted. Egyrészt a pilon aktiválás végén kapott Z-t levonja. Erre kérdeztem rá, amire Birka is megerősített, majd Miklós is ezt írta. Másrészt nem számolsz A töltés mennyiségével (te képletedben Y), ami csöppet sem elhanyagolható. Ezt ugyanis a rendszer leosztja statokra a végén, azaz helyes képlet:
T = X * SZ - (X/2*Z) + summa(össz.) Y
Lehet ez a képlet is hibás (ne is vegye senki sem szentírásnak!), de szerintem nem kicsit félrvezető a Te képleted, ha valaki most ez alapján matekol mexívhatja. Ezért tartom amúgy veszélyesenk az ilyen félhivatalos jellegű bejelentéseket, szóval az ilyesmivel csak óvatosan.
*edit: amennyiben én értem félre, és az aktiviálási költség valóban leves, akkor mindenképpen bukó lesz az event vége. De kétlem hogy pl Nephila csak a töltési toplista miatt tolná a LE-t a semmibe...
"Tehát ha ez nem is bug, de hibás tervezés. Azonnal korrigáljuk..."